Kατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να οδηγεί μεθυσμένη! (vid)

Gazzetta team
Kατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να οδηγεί μεθυσμένη! (vid)
Οι μεθυσμένοι έχουν την τάση να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους και αυτός είναι ένας από τους λόγους, που πολλοί αποφασίζουν να οδηγήσουν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς πιστεύουν, ότι θα το καταφέρουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Βεβαίως, όλες οι έρευνες, οι αναλύσεις και οι στατιστικές τροχαίων ατυχημάτων βεβαιώνουν ακριβώς το αντίθετο, όμως μία πραγματικά συγκλονιστική απόδειξη αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο.

Χρησιμοποιούμε συνειδητά τον χαρακτηρισμό «ιδιαίτερο», καθώς τραβήχτηκε από την κάμερα ενός αυτοκινήτου, που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ η κάτοχός του, η οποία λειτούργησε σαν να πυροβολούσε τα ίδια τα πόδια της. Οι σκηνές του βίντεο είναι άκρως αποκαλυπτικές και διδακτικές, γι αυτό και δημοσιοποιήθηκαν από τη βρετανική Αστυνομία του Σάσεξ.

Συγκεκριμένα βλέπουμε τη Βρετανίδα, να μην μπορεί να μείνει μέσα στη λωρίδα κυκλοφορίας της, να κόβει τις στροφές, να βγαίνει έξω από τον δρόμο, να πηγαίνει με πάνω από 80 χλμ./ώρα σε σημεία με 50 χλμ./ώρα όριο ταχύτητας, κλπ. Στο τέλος μάλιστα συγκρούεται το αυτοκίνητο της μεθυσμένης οδηγού οπισθομετωπικά με ένα σταθμευμένο Audi και ολοκληρώνεται η τρελή διαδρομή της.

Αν σας φαίνονται όλα αυτά τόσο αλλόκοτα, διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας του Εσεξ, που είναι αναμφίβολα πολύ διαφωτιστική: «Αυτό που τρομάζει, είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερα ασυνήθιστο παράδειγμα μίας διαδρομής υπό την επήρεια αλκοόλ. Η οδηγός εμφανίζει μία σειρά τυπικών συμπτωμάτων, που είναι αναμενόμενα. Αυτό που δεν θα περιμέναμε φυσικά, είναι ότι κάποιος σε μία τέτοια κατάσταση θα καθόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του».

Η μεθυσμένη οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, στο οποίο διαπιστώθηκε μία συγκέντρωση 94 μικρογραμμαρίων αλκοόλης στα 100 Mililiter αίματος, ενώ το όριο βρίσκεται στα 35 μικρογραμμάρια. Τώρα την περιμένει αυστηρή τιμωρία και ένα υψηλό πρόστιμο, εκτός βεβαίως από την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης.


Πηγή: reader.gr