Slogun:Ο Γιακουμάκης συνεχίζει να φορτώνει με γκολ το MLS αλλά δεν μας έκανε στην Ελλάδα, είχαμε καλύτερο εμείς.

FOLLOW US

Slogun:Ο Γιακουμάκης συνεχίζει να φορτώνει με γκολ το MLS αλλά δεν μας έκανε στην Ελλάδα, είχαμε καλύτερο εμείς.
BWIN stripe gif

Μητέρα επιτέθηκε στη διευθύντρια λόγω των απουσιών της κόρης της

Gazzetta team
Μητέρα επιτέθηκε στη διευθύντρια λόγω των απουσιών της κόρης της
Μητέρα εισέβαλε σε σχολείο και επιτέθηκε στη διευθύντρια εξαιτίας των απουσιών του παιδιού της!
Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από καταγγελία που έκανε ο καθηγητικός σύλλογος του Λυκείου Κύκκου Α΄ στη Λευκωσία, στην οποία αναφέρεται ότι η μητέρα εισέβαλε στο σχολείο και επιτέθηκε επειδή η κόρη της είχε 265 απουσίες και το όριο ήταν 119, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Η επιστολή-καταγγελία του Συλλόγου:

«Ο καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Κύκκου Α' σε Έκτακτη Συνεδρία στις 17 του Μάη αποφάσισε όπως εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του και να καταγγείλει τη στάση μητέρας μαθήτριας του σχολείου η οποία είναι στην Β’ Λυκείου.

Η μητέρα όπως αναφέρουν οι καθηγητές προσήλθε με επιθετική στάση την Τετάρτη στις 16 του Μάη στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις για το ότι η κόρη της έμεινε στάσιμη λόγω απουσιών. Η κόρη της όπως αναφέρει η επιστολή είχε συνολικά 265 απουσίες με το όριο να είναι στις 119.

Η μητέρα της ζητούσε όπως αυτές διαγραφούν. Σε συνάντηση της με τον Δ/ντη, με μια Βοηθό Δ/ντρια και με τη Σύμβουλο του σχολείου η μητέρα επέδειξε σύμφωνα με τον Σύλλογο απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά εξυβρίζοντας χυδαία, απειλώντας και προκαλώντας σωματική βλάβη στη Βοηθό Δ/ντρια και υλικές ζημιές στον χώρο της Γραμματείας.

Η συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε και στην είσοδο του σχολείου με την μητέρα να εξυβρίζει και να απειλεί και τον υπεύθυνο βοηθό Δ/ντη του τμήματος της κόρης της.

Μεταξύ άλλων είναι θέση του Συλλόγου, ότι οι Αρμόδιοι επιβάλλεται εκ των ιδίων των πραγμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν προληπτικά, ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά τα οποία ενδεχομένως να μας φέρουν εκ των υστέρων σε θέση να θρηνούμε ματαίως επί των ερειπίων».

Από την πλευρά της, η μητέρα της μαθήτριας υποστηρίζει ότι ουδέποτε έλαβε συστημένες επιστολές από ο σχολείο της κόρης της προκειμένου να ενημερωθεί για τις απουσίες.

«Έλεγαν της κόρης μου να μου διαβιβάσει ότι κινδυνεύει από απουσίες. Υπάρχει κανένα παιδί, που θα το έλεγε της μητέρας του αυτό το πράγμα; Έπρεπε να μου στείλουν επιστολή ή έστω να με πάρουν ένα τηλέφωνο, όταν ακόμη βρισκόταν στο όριο των απουσιών», υποστήριξε η μητέρα της κοπέλας στο sigmalive.com.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν ενημερώθηκε για τις απουσίες μετέβη στο σχολείο, ενημερώθηκε από τον διευθυντή και έφυγε. Στο γραφείο έμεινε η κόρη της, η οποία, σύμφωνα με τη μητέρα, της τηλεφώνησε «σε άθλια κατάσταση, κλαμένη, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση πανικού» και είπε πως την άφησαν στην ίδια τάξη.

Η μητέρα πήγε στο σχολείο και ζήτησε εξηγήσεις από τον διευθυντή, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν προκάλεσε καμία υλική ζημιά παρά μόνο είχε μία έντονη λογομαχία.


Πηγή: reader.gr