Ο άνθρωπος που μεταμορφώθηκε μετά από 40 πλαστικές επεμβάσεις, προκαλεί τρόμο (pics)

Gazzetta team
Ο άνθρωπος που μεταμορφώθηκε μετά από 40 πλαστικές επεμβάσεις, προκαλεί τρόμο (pics)
Η απίστευτη ιστορία του νεαρού Αυστραλού που κατάφερα να μεταμορφωθεί ριζικά, έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας στην χώρα της Ωκεανίας.

O 21χρονος Ίθαν Μπραμπλ από την Αυστραλία μόνο ως ένας ακόμη συνηθισμένος νέος της ηλικίας του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κι αυτό γιατί, η εξωτερική του εμφάνιση διαφέρει... λιγάκι από τους υπόλοιπους συνομηλίκους του.

Έχοντας κάνει περίπου 40 χειρουργικές επεμβάσεις σε ολόκληρο το σώμα του, έχει καταφέρει να μην θυμίζει σε τίποτα τον εαυτό του πριν από λίγα χρόνια, προκαλώντας το εύλογο ενδιαφέρον των γύρω του.

Ο Μπραμπλ έχει καταφέρει να προσελκύσει και τα φώτα δεκάδων μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η φύση των επεμβάσεων, στους περισσότερους προκαλεί ανατριχίλα κι αποτροπιασμό.

Ο νεαρός Αυστραλός έχει κάνει περισσότερες από 40 χειρουργικές επεμβάσεις, επηρεασμένος σαφέστατα από τα παιδικά του βιώματα, καθώς πέρασε πολλά χρόνια της εφηβείας του παρατηρώντας αντίστοιχες επεμβάσεις σε άλλους ανθρώπους.

Στα 13 του χρόνια αποφάσισε να κάνει το πρώτο του τατουάζ, ενώ λίγο καιρό αργότερα έκανε stretching στα αυτιά του, αλλάζοντας καθολικά την εικόνα του προσώπου του.

Η πρώτη του επέμβαση έγινε όταν ήταν 17 ετών κι αφορούσε την διχοτόμηση της γλώσσας του, ενώ από τότε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική του μεταμόρφωση.

Δεκάδες τατουάζ και piercing, χειρουργική αφαίρεση του αφαλού, κόψιμο των αυτιών στο μισό, αφαίρεση τμημάτων από τα χείλη του αλλά και ο χρωματισμός των ματιών του είναι μερικές μόνο από τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο 21χρονος Ίθαν, καθιστώντας τον δακτυλοδεικτούμενο σε κάθε του εμφάνιση εκτός σπιτιού.

Ο Μπραμπλ, όμως, βλέπει με απαισιοδοξία το μέλλον, καθώς η σύλληψη του expert ατού του είδους των επεμβάσεων αναμένεται να αποτλέσει τροχοπέδη για την εξάπλωση της μόδας, ενώ και το δικό του project θα χρειαστεί να καθυστερήσει αρκετά.