«Εξουδετέρωσε» βασιλική κόμπρα 3,5 μέτρων με γυμνά χέρια (vid)

Gazzetta team
«Εξουδετέρωσε» βασιλική κόμπρα 3,5 μέτρων με γυμνά χέρια (vid)
Η μάχη μεταξύ ενός γητευτή φιδιών από την Μαλαισία με βασιλική κόμπρα μεγαλύτερη από 3 μέτρα, κόβει την ανάσα.

Ο ατρόμητος άντρας φαίνεται αρκετά εξοικοιωμένος με την παρουσία του δηλητηριώδους ερπετού, παρά το γεγονός ότι η κόμπρα συνεχώς προσπαθεί να βρει την ευκαιρία για το μοθραίο δάγκωμα.

Ο έμπειρος, όμως, γητευτής δεν δείχνει ίχνος δισταγμού ακόμα κι όταν τα χέρια του φτάνουν μια ανάσα από το στόμα του μεγάλου ερπετού, το δηλητήριο του οποίου μπορεί να αποβεί θανατηφόρο, αν εκχυθεί σε μεγαλές ποσότητες στο αίμα του ανθρώπου.

Τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το επικίνδυνο «παιχνίδι» λαμβάνει τέλος όταν ο άντρας, με μια επιδέξια κίνηση, καταφέρνει να πιάσει το φίδι λίγο κάτω από το κεφάλι, ενώ στη συνέχεια το μεταφέρει ξανάπίσω στο φυσικό του περιβάλλον.

Το περιστατικό σημειώθηκεσε επαρχία της Μαλαισίας,όταν οι ένοικοι πρακείμενου σπιτιού διαπίστωσαν την παρουσία της κόμπρας κι επικοινώνησαν μετον εξειδικευμένο «κυνηγό» για να την απομακρύνει από την περιοχή, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος ήταν αυξημένος.

Οι βασιλικές κόμπρες αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα είδη φιδιών, ενώ ζουν σε ολόκληρη την περιοχή της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι συναντήσεις τους με ανθρώπους είναι εξαιρετικά συχνές, όμως οι επιθέσεις κι οι θάνατοι από δαγκώματα κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.