Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στο ελληνικό site της Honda

Gazzetta team
Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στο ελληνικό site της Honda
Σε ακόμα μία ελληνική ιστοσελίδα επιτέθηκαν οι Τούρκοι χάκερ.
Αυτή τη φορά έριξαν τη σελίδα της Honda Ελλάδος. Η σελίδα παραμένει ανενεργή και όποιος επιχειρήσει να μπει βλέπει αντίστοιχο μήνυμα με εκείνο που είχε αναρτηθεί και στις προηγούμενες διαδικτυακές επιθέσεις τους.

Οι Τούρκοι χάκερ αναφέρονται στους οκτώ αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας, κατηγορώντας την Ελλάδα πως συμπράττει με τρομοκράτες και απειλούν να ρίξουν τους Έλληνες στη θάλασσα, όπως έκαναν στους προγόνους τους.

Η σελίδα Honda-cars.gr είναι εκτός λειτουργίας ενώ το μήνυμα τους οι Τούρκοι χάκερ το έχουν μεταφράσει και στα αγγλικά.

Οι προηγούμενες σελίδες που έχουν επιτεθεί οι Τούρκοι χάκερ:

  • Σελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας χάντμπολ
  • Ιστοσελίδα της εταιρείας SUZUKI. Όση ώρα η σελίδα παρέμενε εκτός λειτουργίας έπαιζε η μουσική της ταινίας που παρήγγειλε ο Ερντογάν, με τον τίτλο «Σαβάς», που εκτός της ιστορικής παραχάραξης, υμνεί τις τουρκικές θηριωδίες στην Σμύρνη.
  • Την εφημερίδα «Ρεθυμνιώτικα Νέα»
  • Το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Απειλές από τους χάκερ πως θα ρίξουν το υπουργείο Εξωτερικών

Με νέα «χτυπήματα» σε κρατικές ιστοσελίδες και ιδιαίτερα στη βάση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, απειλούν οι Τούρκοι χάκερ.

Σε συνέντευξη που είχαν δώσει στον ΣΚΑΙ οι Τούρκοι απειλούν με διαρροή στοιχείων του υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία, όπως ισχυρίσθηκαν έχουν περιέλθει στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τούρκος χάκερ η επίθεση στο ΑΠΕ έγινε λόγω των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών. «Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει ότι στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί στην Ελλάδα», είπε εξηγώντας ότι ο λόγος για τις ενέργειες τους αφορά τα 8 μέλη του FETO (Κίνημα Γκιουλέν). Σύμφωνα με το σκεπτικό τους συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. «Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες», κατέληξε.

«Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα και πραγματοποιούμε τις επιθέσεις μας, η ομάδα μας αποτελείται από χιλιάδες άτομα, με την ονομασία cyber warrior. Θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για το Κίνημα Γκιουλέν. Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της και εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

Πηγές ΥΠΕΞ: Περιστατικά «κυβερνοεπίθεσης» αντιμετωπίζονται άμεσα

«Ανάλογα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες» απάντησαν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με τους ισχυρισμούς Τούρκων χάκερ ότι θα μπορούσαν να «εισβάλουν» και στο ελληνικό ΥΠΕΞ.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν επίσης ότι η ιστοσελίδα του υπουργείου «ουδέποτε έπαψε να λειτουργεί».


Πηγή: insider.gr