Νέο στοιχείο ανατρέπει τις έρευνες για το έγκλημα στη Λευκωσία

Gazzetta team
Νέο στοιχείο ανατρέπει τις έρευνες για το έγκλημα στη Λευκωσία
Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα προκαλούν νέες πληροφορίες για το άτυχο ζεύγος, που βρέθηκε δολοφονημένο στην οικία του στο Στρόβολο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» της Κύπρου, η δολοφονία του ζευγαριού δεν διαπράχθηκε στο ίδιο χώρο, στο υπνοδωμάτιό τους δηλαδή, όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση του δράστη ή των δραστών την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους.

Ο σύζυγός της την ώρα εκείνη, βρισκόταν στο ισόγειο την μονοκατοικίας όπου τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού.

Ο άνδρας, λένε οι πληροφορίες που υπάρχουν, ξύπνησε από τον θόρυβο που φαίνεται να προκλήθηκε στον πάνω όροφο άφησε στον καναπέ την κουβέρτα με την οποία ήταν σκεπασμένος και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά. Καθώς ανέβαινε, φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες οι οποίοι τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας. Το σημείο αυτό ήταν εκεί που ξεκινούσαν οι σκάλες και όπου φαίνεται, να δέχθηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι. Στο σημείο εκείνο λένε οι ίδιες οι πληροφορίες εντοπίσθηκε από τους ανακριτές όταν εισήλθαν στην μονοκατοικία.

Την ίδια στιγμή, στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα Τρίτη τα θύματα της δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Απριλίου στο Στρόβολο.

Η κηδεία τους θα τελεστεί στις 15:30 στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

Έξι μέρες μετά τη διάπραξη του εγκλήματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα ως προς το ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του ζεύγους, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα κληθεί να δώσει κατάθεση ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζεύγους και μοναδικός μάρτυρας.


Πηγή: reader.gr