Πήρε λαχείο για πρώτη φορά και κέρδισε 1.000 δολάρια για κάθε εβδομάδα εφ' όρου ζωής

Gazzetta team
Πήρε λαχείο για πρώτη φορά και κέρδισε 1.000 δολάρια για κάθε εβδομάδα εφ' όρου ζωής
Μια Καναδή έφηβη κέρδισε το τζακ ποτ με ένα λαχείο που αγόρασε για πρώτη φορά στη ζωή της σε λοταρία για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της.

Τύχη βουνό αποδείχθηκε πως έχει μία 18χρονη από το Κεμπέκ του Καναδά, η οποία αγόρασε για πρώτη φορά στη ζωή της λαχείο.

Η Σαρλί Λαγκάρντ ήθελε να γιορτάσει με εντυπωσιακό τρόπο την ενηλικίωσή της κι η Θεά Τύχη δεν της χάλασε χατίρι, καθώς η παρθενική της «εμφάνιση» στον κόσμο του τζόγου αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής για την 18χρονη κοπέλα.

Αφού αγόρασε το λαχείο της μαζί με ένα μπουκάλι σαμπάνια, έκπληκτη διαπίστωσε ότι μόλις είχε κερδίσει το ποσό των 780.000 δολαρίων, με την επιλογή ή να τα πάρει όλα μαζί εφάπαξ ή να λαμβάνει 1.000 δολάρια μηνιαίως εφ' όρου ζωής.

Η 18χρονη, αφού συμβουλεύθηκε τον οικονομικό σύμβουλο της οικογένειάς της, αποφάσισε να διαλέξει την «κουρτίνα» νούμερο 2, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει την παρακράτηση του φόρου.

Πλέον, η Σαρλί σχεδιάζει τον τρόπο που θα ξοδέψει τα χρήματα που κέρδισε, ενώ προσανατολίζεται να πληρώσει τα δίδακτρα των σπουδών της και παράλληλα να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.