Αστυνομικός έπιασε στον αέρα παιδί που έπεσε από 3ο όροφο (pic & vid)
Η κάμερα ασφαλείας ενός τραπεζικού υποκαταστήματος στην πόλη Ασιούτ της Αιγύπτου κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες, καθώς ένα ανήλικο αγόρι έπεσε στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων.
Η κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις 3 Αιγύπτιων αστυνομικών που φρουρούσαν το εξωτερικό χώρο της τράπεζας, όταν ξαφνικά κι 3 αντιλαμβάνονται ότι το μικρό αγόρι κρέμεται από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του κτηρίου.

Χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο προσπαθούν με ένα χαλί που βρήκαν πρόχειρο να φτιάξουν «δίχτυ ασφαλείας» ώστε να επιβραδύνουν την πτώση του αγοριού, όμως τα γεγονότα τους προλαβαίνουν, καθώς το αγόρι δεν καταφέρνει να κρατηθεί κα πέφτει στο κενό.
Ευτυχώς, όμως, ένας εκ των αστυνομικών που παρακολουθεί όσα εκτυλίσσονται, καταφέρνει να πιάσει το παιδί, χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν αυτό βρεθεί με ορμή στο έδαφος, σώζοντάς του τη ζωή.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με αμελητέα τραύματα σε τοπικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Αιγύπτου, ενώ ο αστυνομικός συγκλονισμένος χρειάστηκε αρκετή ώρα για να συνέλθει από την ξαφνική αλλά αίσια περιπέτειά του.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Μην κλαις, μπαμπά»: Τα τελευταία λόγια παρηγοριάς του 21χρονου που εκτελέστηκε μαζί με τον γαμπρό
- Σικάγο: Στα 17 του έτρεξε μαραθώνιο σε λιγότερο από έναν χρόνο αφότου είχε μείνει προσωρινά παράλυτος
- Λύθηκε μετά από 66 χρόνια «ψυχρό» έγκλημα 8χρονης: Δράστης πρώην αστυνομικός που υπηρετούσε στο σώμα που είχε αναλάβει την υπόθεση