Πύθωνας έπνιξε κυνηγό φιδιών που τον μετέφερε με το μηχανάκι του (pics)

Gazzetta team
Πύθωνας έπνιξε κυνηγό φιδιών που τον μετέφερε με το μηχανάκι του (pics)
Ένας πύθωνας 4 μέτρων ήταν τελικά ο υπεύθυνος του θανάτου ενός κυνηγού φιδιών, καθώς τυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό του άντρα, προκαλώντας του ασφυξία.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας κυνηγός φιδιών από την Μαλαισία, όταν ο πύθωνας που μόλις είχε πιάσει, τυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό του, προκαλώντας τον θάνατό του από ασφυξία.

Ο 35χρονος άνεργος Zaim Khalis Kosnan, ο οποίος συνήθιζε από χόμπι να πιάνει φίδια κι εν συνεχεία να τα πουλάει, καθώς επέστρεφε στο σπίτι με το μηχανάκι του, εντόπισε το τεράστιο ερπετό μήκους 4 μέτρων στην άκρη του δρόμου.

Αφού σταμάτησε στην άκρη, επικοινώνησε με την αδερφή του, ενημερώνοντάς την ότι θα επέστρφε παρέα με το τεράστιο φίδι, όμως η συνέχεια ήταν τραγική.

Ο άντρας δεν εμφανίστηκε ποτέ σπίτι του, ενώ λίγες ώρες αργότερα περαστικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του, πεσμένο στην άσφαλτο, με το τεράστιο ερπετό να είναι ακόμα τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του.

Οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, προχώρησαν στην θανάτωση του πύθωνα, ενώ διαπίστωσαν ότι ο άντρας πάνω στην προσπάθειά του να μεταφέρει το ερπετό σπίτι με το μηχανάκι, βρέθηκε τυλιγμένος από το σώμα του φιδιού, που χρησιμοποιεί τη μέθοδο της ασφυξίας για να παγιδεύει τα θηράματά του στην φύση.

Η νεκροψία επιβεβαίωσε τον θάνατο από σταγγαλισμό, ενώ οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να μην επιχειρούν να «συλλάβουν» τα επικίνδυνα ερπετά χωρίς βοήθεια από ειδικούς ή χωρίς τα κατάλληλα μέσα.