Και ο Μάικλ Ντάγκλας στη δίνη σεξουαλικών σκανδάλων (pics)

Gazzetta team
Και ο Μάικλ Ντάγκλας στη δίνη σεξουαλικών σκανδάλων (pics)
Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται «κατηγορούμενος» για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην συνεργάτη του που συνέβη πριν από περίπου 30 χρόνια.

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Σούζαν Μπρόντι που κατηγορεί τον Μάικλ Ντάγκλας για σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε πρώτη φορά δημόσια δίνοντας λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Οι κατηγορίες της γυναίκας δημοσιεύτηκαν στο The Hollywood Reporter την Πέμπτη, 10 ημέρες μετά τη συνέντευξη του Ντάγκλας στο Deadline ο οποίος όπως ανέφερε γνώριζε πως μια πρώην υπάλληλος του σκοπεύει να δημοσιεύσει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του και έσπευσε να τις διαψεύσει προκαταβολικά, παρουσιάζοντας τα γεγονότα από τη δική του πλευρά.

Η Μπρόντι υπήρξε υπάλληλος του ηθοποιού τη δεκαετία του '80 όταν εκείνη ήταν 40 ετών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, την εποχή που εργαζόταν στην Stonebridge Productions, εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού, δέχθηκε «σεξουαλική παρενόχληση από τον Ντάγκλας που περιελάμβανε χυδαία και σεξουαλικά φορτισμένη γλώσσα, απαξιωτικά σχόλια για την εμφάνισή της, γλαφυρές συζητήσεις σχετικά με τις ερωμένες του και πολλά άλλα».

Ακόμα προσθέτει πως σε μια σύσκεψη που είχαν οι δυο τους την πρώτη ημέρα, ο διάσημος ηθοποιός χρησιμοποίησε χοντροκομμένη περιγραφή για τα γυναικεία γεννητικά όργανα, ενώ σε μια άλλη συνάντηση στο διαμέρισμά του που λειτουργούσε και ως γραφείο, ο Ντάγκλας αυνανίστηκε μπροστά της. Όπως περιγράφει η Μπρόντι, μόλις συνέβει αυτό, εκείνη αμέσως έτρεξε να φύγει από το διαμέρισμά του σοκαρισμένη: «Δεν είπα τίποτα. Μου έκανε εντύπωση που δεν κατέρρευσα παρόλο που είχα εξευτελιστεί. Συνειδητοποίησα πως μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε επειδή ήταν πολύ πιο ισχυρός από εμένα».

Αποκαλύπτει επίσης ότι μετά το περιστατικό εκείνο του 1989, ο Μάικλ Ντάγκλας ζήτησε από την Μπρόντι να υπογράψει ένα σύμφωνο εμπιστοσύνης, κάτι που εκείνη αρνήθηκε να κάνει, και έξι μήνες μετά έλαβε την απόλυσή της από την εταιρεία του ηθοποιού.

Η ίδια φέρεται να μίλησε σε τρία άτομα για το συμβάν, τον συγγραφέα Μάικλ Βολφ, την πρώην δημοσιογράφο του Newsweek Λιν Ποβίτς και τον μοντέρ Τζόσεφ Ρ. Ουάιντραουμπ.

Στην συνέντευξή του στο Deadline στις 9 Ιανουαρίου, ο Ντάγκλας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από 32 χρόνια αυτό βγαίνει τώρα προς τα έξω. Οπωσδήποτε ζητώ συγγνώμη αν την προσέβαλα με την γλώσσα που χρησιμοποιούσα το '80. Αλλά ότι αυνανίστηκα μπροστά της είναι ψέμα».

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του Μάικλ Ντάγκλας, η Σούζαν Μπρόντι δηλώνει ότι δεν εκπλήσσεται με την αντίδραση του ηθοποιού: «Πιστεύω πως αυτό είναι μέρος του προβλήματος, όπως και το ότι οικειοποιήθηκε προκαταβολικά τον ρόλο του θύματος. Υπάρχουν λόγοι που τόσες πολλές γυναίκες δεν μίλησαν ποτέ δημοσίως για τις ιστορίες τους. Ένας Θεός ξέρει πως χρειάστηκαν 30 χρόνια και ένα κίνημα για βρω κι εγώ το κουράγιο να το κάνω».

Πηγή: reader.gr