Σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια 8χρονο κοριτσάκι (pics)

Gazzetta team
Σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια 8χρονο κοριτσάκι (pics)
Το πρωτοφανές έγκλημα έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην κοινωνία της χώρας, με τους πολίτες να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Ένα κτηνώδες έγκλημα αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες σε πόλη του Πακιστάν, όταν ανακαλύφθηκε στα σκουπίδια το άψυχο σώμα ενός 8χρονου κοριτσιού.

Η μικρή Ζαινάμπ βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, ενώ έφερε και εμφανή σημάδια βιασμού, προκαλώντας την οργή των πολιτών, καθώς πρόκειται για την 6η δολοφονία παιδιού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι γονείς της μικρής έλειπαν σε ταξίδι στη Σαουδική Αραβία, κι όταν επέστρεψαν στο Πακιστάν αντιλήφθηκαν ότι η μικρή τους κόρη απουσίαζε από το σπίτι.

Ύστερα από έρευνες των αρχώς, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της μέσα στα σκουπίδια, ενώ ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οργισμένων πολιτών κι αστυνομίας, καθώς οι αγανακτισμένοι κάτοικοι προσπάπτουν ευθύνες στις αστυνομικές αρχές για πλημελλές ενδιαφέρον για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις συγρούσεις με την αστυνομία, ενώ οι φωτογραφίες του υπόπτου κάνουν τον γύρο της χώρας σε μία προσπάθεια ο ένοχος για το αποτρόπαιο έγκλημα να βρεθεί ενώπιον του νόμου.