Συνελήφθη στο αεροδρόμιο επειδή φορούσε 8 παντελόνια και 10 μπλούζες (pics & vid)

Gazzetta team
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο επειδή φορούσε 8 παντελόνια και 10 μπλούζες (pics & vid)
O Ryan Carney Williams προσπάθησε να ταξιδέψει από την Ισλανδία στην Αγγλία δύο φορές, αλλά απέτυχε και τις δύο.

Σε σοβαρές περιπέτειες μπήκε ο Ryan Carney Williams, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει την χρέωση μίας αποσκευής σε αεροδρόμιο της Ισλανδίας, την μία μέρα κατέληξε να συλληφθεί και την δεύτερη να φάει... πόρτα λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο.

Ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας λοιπόν, προκειμένου να μην πληρώσει για την έξτρα τσάντα στις αποσκευές, αποφάσισε να φορέσει ότι ρούχα του περίσσευαν. Έτσι κατέληξε να κάνει την εμφάνισή του στο check in με 8 παντελόνια, 10 μπλούζες και 3 μπουφάν, κάτι που όπως είναι λογικό προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους τον έβλεπαν.
A man traveling from Iceland to England was arrested at the Iceland Keflavík International Airport for wearing an excessive amount of clothes on Wednesday
Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου τον είδαν κάπως πιο αυστηρά, απαγορεύοντάς του την είσοδο στο αεροπλάνο. Ο ίδιος άρχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να τον μεταφέρει σε χώρο κράτησης μέχρι να ηρεμήσει.

Δεν το έβαλε κάτω όμως... Μετά την British Airways, την επόμενη ημέρα έκλεισε εισιτήριο με την EasyJet. Αυτή την φορά έκανε check in, πέρασε τον πρώτο έλεγχο, αλλά λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει, λόγω του επεισοδίου που είχε γίνει περίπου 24 ώρες νωρίτερα.

Έχοντας μείνει χωρίς χρήματα και αποσκευές, καθώς η βαλίτσα του είχε φτάσει ήδη στην Αγγλία από την πρώτη προσπάθεια που έκανε, κατάφερε τελικά να ταξιδέψει με μία Νορβηγική εταιρία και αμέσως ξεκίνησε την προσπάθεια για να αποζημιωθεί. Κάτι που τελικά έγινε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω...
Initially EasyJet refused to refund him as they said it is not under their terms and conditions
However, they responded later saying they had refunded him the money for the flight

Mεγάλε, Τζόι Τριμπιάνι... έδειξες τον δρόμο!