Ένας 22χρονος τσιμέντωσε το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμάτων (pics & vids)

Gazzetta team
Ένας 22χρονος τσιμέντωσε το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμάτων (pics & vids)
Ο... έξυπνος της παρέας κινδύνευσε να πεθάνει από ασφυξία, καθώς όταν στέγνωσε το τσιμέντο, μετά δεν μπορούσε να βγάλει το κεφάλι του.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε το όχημα της πυροσβεστικής στα Μίντιναλντς, που ανταποκρίθηκε στο τηλεφώνημα για απεγκλωβισμό ενός 22χρονου σε μία αποθήκη.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος, του οποίου ο δείκτης ευφυίας πρέπει να είναι υπό το μηδέν, είχε αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα, το οποίο προέβλεπε να βάλει τσιμέντο σε ένα φούρνο μικροκυμάτων και μετά να βάλει το κεφάλι του μέσα, αφού φυσικά το είχε καλύψει με σακούλες.


Ε ναι λοιπόν, σε ένα φούρνο μικροκυμάτων... Για τέτοια ιδιοφυΐα μιλάμε. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όταν το τσιμέντο στέγνωσε, το κεφάλι του κόλλησε μέσα, δεν μπορούσε να το βγάλει έξω και οι φίλοι του μετά από προσπάθειες 1,5 ώρες, αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική.


Στο μεσοδιάστημα είχαν φροντίσει να του ανοίξουν έναν νέο αεραγωγό, καθώς ο προηγούμενος είχε κλείσει, προκειμένου να μπορεί να αναπνέει όμως το έκανε με πολύ δυσκολία.

«Όσο αστείο και αν φαινόταν στην αρχή, η κατάσταση δεν ήταν καθόλου για πλάκα. Εύκολα θα μπορούσε να είχε πεθάνει από ασφυξία. Κάναμε μία βίντεο κλήση στο τεχνικό μας τμήμα και μας έδωσε οδηγίες για το τί θα έπρεπε να κάνουμε», δήλωσε ο επικεφαλής του οχήματος.

Φυσικά δεν παρέλειψε να πει πως ενδεχομένως σε αυτή την ώρα που η ομάδα του ήταν απασχολημένη με το συγκεκριμένο περιστατικό, να χρειαζόταν να ανταποκριθεί για κάποιο άλλο σοβαρότερο και να μην μπορούσε.

Για αυτό ζήτησε από όλους να είναι πιο προσεκτικοί...