Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον βγάζει 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Gazzetta team
Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον βγάζει 10.000 ευρώ την εβδομάδα
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αξιοποιήσει επαγγελματικά την ομοιότητά τους με κάποιο διάσημο και κερδίζουν εξαιρετικά μεγάλα ποσά για εμφανίσεις τους σε διαφημιστικά σποτ, σε δημόσιες εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις ακόμη και σε γαμήλιες τελετές.

Το ίδιο έκανε και η Χέιντι Άγκαν, η οποία έχει απίστευτη ομοιότητα με την Κέιτ Μίντλετον. Η Χέιντι δούλευε ως σερβιτόρα και άκουγε συνέχεια ότι μοιάζει στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η 35χρονη αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» την ομοιότητα με την Κέιτ Μίντλετον. Έτσι παραιτήθηκε και έγινε «πριγκίπισσα».

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012 δούλευα ως σερβιτόρα. Οι πελάτες εντυπωσιάζονταν τόσο πολύ από την ομοιότητα μου με την Κέιτ Μίντλετον που μου ζητούσαν να βγούμε φωτογραφία», δήλωσε στην «Sun».

Η Χέιντι αποφάσισε να στείλει φωτογραφίες της σε διάφορα πρακτορεία για σωσίες. Και δεν άργησε να υπάρξει ανταπόκριση. «Μέσα σε ένα μήνα πήρα την πρώτη μου δουλειά για το αεροδρόμιο του Gatwick Airport προκειμένου να προωθήσω την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012», δήλωσε. Δουλεύει πλέον ως σωσίας και βγάζει περίπου 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η Χέιντι δεν επαναπάυτηκε στην ομοιότητα με την Δουκισσα του Κέιμπριτζ και ξεκίνησε να μελετάει βίντεο και φωτογραφίες, έτσι ώστε να καταφέρει να μοιάσει όσο δυνατόν περισσότερο με την Κέιτ Μίντλετον.