Γαλλία: Ακροδεξιοί ετοίμαζαν δολοφονικές επιθέσεις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Σε 10 συλλήψεις προχώρησαν οι γαλλικές αρχές ασφαλείας, ενώ ακροδεξιοί ετοίμαζαν επιθέσεις εναντίον μουσουλμανικών στόχων αλλά και πολιτικών.
Για δέκα συλλήψεις ατόμων που συνωμοτούσαν για να προχωρήσουν σε δολοφονίες πολιτικών, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με την ίδια πηγή επρόκειτο για άτομα που συνδέονται με ακροδεξιές ομάδες
Εννέα εξ αυτών συνελήφθησαν το πρωί, ενώ ο δέκατος συνελήφθη το απόγευμα στο πλαίσιο επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής. Οι 10 συλληφθέντες ηλικίας από τα 17 ως 25 ετών συνελήφθηκαν στο Σεν Ντενί της περιφέρειας της Μασσαλίας.
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, είναι ύποπτοι για συνωμοσία ώστε να επιτεθούν σε Μουσουλμάνους πολιτικούς και χώρους λατρείας.
Πηγή: reader.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Έως 16,68 δισ. δολάρια θα καταβάλει η Meta: Οι κατηγορίες περί εθισμού των παιδιών στα social media
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Ανησυχία στις ΗΠΑ: Εντοπίστηκαν να πετούν αεροσκάφη γνωστά ως «αεροπλάνα της Αποκάλυψης»