Πέθανε ο 21χρονος ράπερ Juice WRLD

Gazzetta team
Πέθανε ο 21χρονος ράπερ Juice WRLD
Σοκ στην Αμερική, καθώς ένας από τους πλέον ανερχόμενους ράπερ, ο Juice WRLD, πέθανε σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Ο Jarad Anthony Higgins, γνωστός ως Juice WRLD, υπέστη κρίση σε αεροδρόμιο του Σικάγο και άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα, λίγες στιγμές μετά την άφιξή του από το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Αμερικανός ράπερ κατέληξε σε νοσοκομείο της πόλης λίγο αργότερα, δίχως να έχουν γίνει γνωστές, προς το παρόν, περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του.

Ο νεαρός, ο οποίος είχε ξεχωρίσει για τον συνδυασμό της emo με την trap, που χρησιμοποιούσε στη μουσική του, έγινε ευρέως γνωστός το 2018 με το single ''Lucid Dreams'', το οποίο έφτασε στο No. 2 του Billboard. Ήταν το πρώτο από 25 επιτυχίες στις οποίες συμμετείχε και μπήκαν στα charts τα τελευταία δύο χρόνια.

Το δεύτερο album του, δε, το ''Death Race for Love'', έφτασε στην κορυφή της Αμερικής.

Ο ίδιος είχε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τα προβλήματά του με την κατάθλιψη. Εξάλλου, η βαθιά θρησκευόμενη μητέρα του δεν του επέτρεπε να ακούσει rap μουσική. Ο ίδιος ανακάλυψε μέσα από τα video games τις pop punk και emo μπάντες που επηρέασαν τον ήχο του.

Στους στίχους του, αλλά και στις τοποθετήσεις του στα social media, είχε πάρει σαφείς αποστάσεις από τον «ανδρισμό» που προσπαθεί πολλές φορές να προωθήσει η rap σκηνή.

Είχε μιλήσει, επίσης, αρκετές φορές για τις κακές εμπειρίες που είχε από τη χρήση ναρκωτικών. «Εάν δεν σε σκοτώσουν, μπορούν να σε αφήσουν σε μία αφασία, που μπορεί να διαρκέσει για όλη τη ζωή σου. Οι περισσότεροι ραπάρουν όταν είναι μαστουρωμένοι και αισθάνονται καλά. Εγώ, όμως, μιλάω για την καλή και την κακή πλευρά, για να ρίξω λίγο περισσότερο φως στην αρνητική πλευρά» είχε δηλώσει στο NME.