Κίνσι Βολάνσκι: Η εισβολέας του τελικού είναι πλέον ελεύθερη και πολύ ωραία (pics)

Gazzetta team
Κίνσι Βολάνσκι: Η εισβολέας του τελικού είναι πλέον ελεύθερη και πολύ ωραία (pics)
Η Κίνσι Βολάνσκι που είχε κλέψει την παράσταση στο Τότεναμ-Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως πλέον είναι ελεύθερη.

Ο περσινός τελικός του Champions League έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο επειδή η Λίβερπουλ προσέθεσε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά επειδή είχε και την πιο sexy εισβολέα.

Ο λόγος για την Κίνσκι Βολάνσκι που είχε κλέψει την παράσταση, με την... προκλητική της εμφάνιση που την έκανε viral για αρκετές εβδομάδες.

Η πασίγνωστη πλέον Αμερικανίδα που ήταν σε σχέση με τον Ρώσο Νταν Μπιλζέριαν, Βιτάλι, ανακοίνωσε πως είναι πλέον ελεύθερη και ωραία...

Αναλυτικά το μήνυμά της...

«Τα κοινωνικά μέσα είναι ένα περίεργο μέρος. Ένα μέρος όπου οι άνθρωποι έχουν μια γνώμη για κάθε στιγμή της ζωής. Θέλω να συμπεριλάβω όλους εσάς σε κάθε βήμα της ζωής μου, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

Θέλω πάντα να βάλω ένα γενναίο πρόσωπο, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες πληγώνομαι. Δεν ήθελα να το προβάλω στα κοινωνικά μέσα. Ο Βιτάλι και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Μετά από 2 χρόνια αγάπης, που ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, μοιραστήκαμε ατέλειωτες αναμνήσεις, φτιάχνοντας μαζί μια ζωή, τώρα είναι καιρός για ένα διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μας.

Όλοι κάνουν λάθη, αλλά είναι τελικά η ώρα για μένα να αποχωρήσω. Έχω τόσο πολλή αγάπη για αυτό το άτομο και ελπίζω ότι είναι το καλύτερο γι’ αυτόν και θα παραμείνουμε φίλοι.

Ήμασταν συνεργάτες και βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον μέσα από τόσα πολλά.

Οι αναμνήσεις που έχουμε μοιραστεί είναι αξέχαστες και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για το χρόνο που περάσαμε μαζί.

Σ’ αγαπώ V και πάντα θα το κάνω.

Σας παρακαλούμε να σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».