Η Τζένιφερ Λόρενς παραδέχτηκε ότι έχει να κάνει καιρό σεξ επειδή είναι... επικίνδυνο!

Gazzetta team
Η Τζένιφερ Λόρενς παραδέχτηκε ότι έχει να κάνει καιρό σεξ επειδή είναι... επικίνδυνο!
Η Τζένιφερ Λόρενς σε κερδίζει με μία ματιά και δείχνει άνετη και sexy, ωστόσο όπως αποκάλυψε έχει να κάνει καιρό σεξ επειδή είναι... μικροβιοφοβική!

Η ξανθιά ηθοποιός έκλεψε την παράσταση στα φετινά Όσκαρ... με τις κάμερες να κάνουν ζουμ κάθε φορά που είχε ένα ποτήρι κρασί στα χέρια της.

Έδειχνε άνετη, sexy και η τύπισσα που σίγουρα θα έκανες παρέα μαζί της. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Sun έδειξε μία άλλη πτυχή του εαυτού της και διαβάσαμε κάτι που δεν περιμέναμε.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Όσο cool κι αν φαίνεται στις δημόσιες εμφανίσεις... δεν δίστασε να πει πως είναι μικροβιοφοβική. Μία διαταραχή με συμπτώματα άγχους και φόβους μην χάσουμε την υγεία μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνει συχνά σεξ: «Αν δεν είμαι σε σχέση δεν κάνω σεξ. Έχω να κάνω πολύ καιρό! Είναι... σκληρά τα πράγματα εκεί έξω» κι ανέφερε πως κάθε σύντροφός της περνάει από εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πριν συνεχίσουν την σχέση τους στο επόμενο στάδιο.

«Μπορεί να είμαι cool όταν μιλάω για σεξ, για το πόσο μου αρέσει, αλλά προτιμώ τις σταθερές σχέσεις. Το... σεξ (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση το "Dick is danger"!) είναι επικίνδυνο», συμπλήρωσε.