Οι αποκαλύψεις της Jenna Jameson για τον «Νεκροθάφτη» (pics)

Gazzetta team
Οι αποκαλύψεις της Jenna Jameson για τον «Νεκροθάφτη» (pics)
H διάσημη, αλλά... παλαίμαχη πλέον πορνοστάρ, προέβη σε κάποιες απίστευτες αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία της.

Οι αυτοβιογραφίες διαφόρων celebrities αποκαλύπτουν συνήθως πολλές και πικάντικες λεπτομέρειες για το παρελθόν τους και η Jenna Jameson δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Άλλωστε μιλάμε για μία θρυλική πορνοστάρ, ίσως την καλύτερη ever, η οποία έχει... μεγαλώσει γενιές και γενιές ανδρών με τους ρόλους της.
Αποτέλεσμα εικόνας για Jenna Jameson
Η 43χρονη πλέον μητέρα στο «Πως να κάνετε έρωτα με μία πορνοστάρ» που κυκλοφορεί από το 2004, αλλά για έναν περίεργο λόγο έχει viral τις τελευταίες ώρες, αποκαλύπτει έναν φόβο που είχε μικρή, όταν και έκανε παρέα με τον Mark William Calaway ή αλλιώς τον super star του WWE «Undertaker».
Αποτέλεσμα εικόνας για Jenna Jameson
Οι δυο τους έκαναν παρέα σε ένα τατουατζίδικο στο Λας Βέγκας, όμως ο «DeadMan» την έβλεπε ως κάτι παραπάνω από φίλη... Κάτι που το κατάλαβε καλά μία μέρα όταν τις είπε: «Θα δείρω το αγόρι σου και θα σε πάρω μαζί μου, μου είπε και γνώριζα ότι το λεγε σοβαρά. Έτρεξα για να προειδοποιήσω τον Τζόρνταν ότι έπρεπε να φύγουμε, ειδάλλως θα του έκανε επίθεση και θα με έπαιρνε μαζί του. Δεν τον ξαναείδα από τότε», θυμάται.

Όπως τονίζει μάλιστα: «Ο Undertaker ήταν ένας από τους καλύτερους εκείνη την εποχή. Έριχνε ανθρώπους σε φέρετρα και τους έβαζε φωτιά, αλλά το τρομερό ήταν ότι δεν έπαιζε κάποιον ρόλο», με αποτέλεσμα να της δημιουργηθεί ο φόβος οτι κάποια μέρα ο Undertaker θα επιστρέψει και θα την πάρει μαζί του, με το έτσι θέλω...
Αποτέλεσμα εικόνας για Jenna Jameson