«Ποτέ δεν έκανα σπατάλες»

Gazzetta team
«Ποτέ δεν έκανα σπατάλες»
Σε μία διαφορετική συνέντευξη απ' τις συνηθισμένες ο Σωτήρης Νίνης μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αυτός και οι γονείς του, τους οποίους κι έχει ως μοναδικό πρότυπο.

Ο άσος του Παναθηναϊκού υποστηρίζει μεταξύ άλλων στο περιοδικό «people» ότι τίποτα δεν του χαρίστηκε και για ό,τι έχει κατακτήσει στην ζωή του, αυτός και η οικογένειά του, έχουν μοχθήσει πολύ, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έκανε ποτέ του σπατάλες.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός σε απόδοση 3.50 στην sportingbet

Συγκεκριμένα είπε πως: «Δεν είχα άλλα πρότυπα πέρα από τους γονείς μου. Τίποτα δεν τους χαρίστηκε, Πάλεψαν πολύ για να αποκτήσουν ό,τι έχουμε. Νιώθω ευγνώμων. Παρά τα κακά σχόλια που έχω ακούσει για την οικογένειά μου και για μένα, το μόνο που λέω είναι ότι δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Μοχθήσαμε πολύ για να αποκτήσουμε ό,τι έχουμε».

Έπειτα πρόσθεσε ότι: «Ποτέ δεν έκανα σπατάλες. Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό απ΄ ό,τι πριν. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να βοηθήσω τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια. Μην ξεχνάς ότι μέχρι τα 18 μου, οι γονείς μου είχαν το δικό μου οικονομικό βάρος. Οφείλω τα πάντα στους γονείς μου.»

Όσο για το πως αντιμετωπίζει τους ανθρώπους, είπε πως: «Ποτέ δεν έκανα σπατάλες. Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό απ΄ ό,τι πριν. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να βοηθήσω τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια. Μην ξεχνάς ότι μέχρι τα 18 μου, οι γονείς μου είχαν το δικό μου οικονομικό βάρος. Οφείλω τα πάντα στους γονείς μου.»