30 δενδρύλλια είχε 46χρονος στη Λαμία

Gazzetta team
30 δενδρύλλια είχε 46χρονος στη Λαμία
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δράστη έξω από το σπίτι του και τον ακινητοποίησαν.

Eνα μικρό... άλσος από χασισόδεντρα φιλοδοξούσε να στήσει στον κήπο του σπιτιού του σε περιοχή της Λαμίας ένας 46χρονος, αλλά η όχι και ευκαταφρόνητη φυτεία του δεν ήταν δυνατό να μην γίνει αντιληπτή!

Έτσι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν από περίοικους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δράστη έξω από το σπίτι του και τον ακινητοποίησαν. Κατά την έρευνα που έκαναν, ανακάλυψαν τη φυτεία με τα 30 δενδρύλλια κάνναβης, που το μικρότερο είχε ύψος 0,30 εκατοστών και το μεγαλύτερο έφτανε τα 2,50 μέτρα!

Στο χώρο του σπιτιού, κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 57 γραμμαρίων και ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Αντίστοιχα, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες στο σπίτι του, ένας 39χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τ.Α.Ε. σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Σκόπευε, μάλιστα, να μεγαλώσει τη φυτεία, αφού είχε στην κατοχή του και 1.860 σπόρους κάνναβης που κατασχέθηκαν μαζί με μικροποσότητα χασίς και δύο τσιγαριλίκια. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr