Αδέλφια στη Θήβα είχαν χασισοφυτεία και οπλοστάσιο

Gazzetta team
Αδέλφια στη Θήβα είχαν χασισοφυτεία και οπλοστάσιο
Ο 45χρονος και ο 52χρονος αδελφός του είχαν ήδη τρυγήσει ένα κιλό και 600 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης από τα 30 χασισόδεντρα ύψους 0,60 εκατοστών ως τριών μέτρων

Σαν… φαντάσματα πετάχτηκαν μέσα στη νύχτα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ήταν ακροβολισμένοι γύρω από το χώρο μιας χασισοφυτείας σε αγροτική περιοχή της Θήβας, για να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τα δυο αδέλφια που πήγαν να τρυγήσουν την κάνναβη από τα δενδρύλλια!

Οι χασισοκαλλιεργητές, ένας 45χρονος και ο 52χρονος αδελφός του, είχαν ήδη τρυγήσει ένα κιλό και 600 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης από τα 30 χασισόδεντρα ύψους 0,60 εκατοστών ως τριών μέτρων, ενώ κατασχέθηκαν και 13 τμήματα δενδρυλλίων. Στο σπίτι τους, όπου συνελήφθη και η 51χρονη αδελφή τους, βρέθηκαν μια συσκευασία με υπολείμματα κάνναβης, 92 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης, 428 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και κατασχέθηκαν 3.000 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς.

Όμως, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και ένα οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα πιστόλι replica, οκτώ στιλέτα, ένα μαχαίρι, ένα σπαθί, 72 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αυτοσχέδιο κλομπ, δυο θήκες για όπλα, δυο ζώνες εξάρτησης και ένα ζευγάρι κιάλια! Η οικογένεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr