Ανήλικος κλεπταποδόχος στην Άρτα

Gazzetta team
Ανήλικος κλεπταποδόχος στην Άρτα
Οι δράστες, όλοι Έλληνες ηλικίας 35, 27 και 27 χρόνων, «χτυπούσαν» κυρίως μονοκατοικίες, παραβιάζοντας παράθυρα ή πόρτες τις πρωινές ώρες.

Ένα 17χρονο παιδί ήταν ο κλεπταποδόχος στον οποίο είχαν παραδώσει μέρος της λείας τους από τις τουλάχιστον τέσσερις διαρρήξεις που είχαν διαπράξει σε σπίτια χωριών της Άρτας και της Πρέβεζας, τα μέλη μιας σπείρας που ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες της Ασφάλειας.

Οι δράστες, όλοι Έλληνες ηλικίας 35, 27 και 27 χρόνων, «χτυπούσαν» κυρίως μονοκατοικίες, παραβιάζοντας παράθυρα ή πόρτες τις πρωινές ώρες που οι ένοικοι απουσίαζαν. Έτσι, είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά, κοσμήματα και είδη ρουχισμού από δυο σπίτια στους Πλησιούς τον Σεπτέμβριο και ένα στην Αμφιθέα Άρτας τον Ιούλιο και από ένα ακόμη στην Πέτρα Πρέβεζας τον περασμένο Μάρτιο.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο 17χρονος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Πηγή: protothema.gr