Τραμπ: Δεν παραιτούμαι (pics & vids)

Gazzetta team
Τραμπ: Δεν παραιτούμαι (pics & vids)
Παρά τις έντονες επικρίσεις ακόμα και από τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις σεξιστικές δηλώσεις του Τραμπ, εκείνος διαμηνύει ότι «ποτέ, μα ποτέ δεν θα εγκαταλείψω»

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εγκαταλείψω τον αγώνα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, διαμηνύει ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλτ Τραμπ, παρά τις έντονες αντιδράσεις από τις σεξιστικές δηλώσεις του για τις γυναίκες.

«Ποτέ μα ποτέ δεν θα εγκαταλείψω», διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Wall Street Journal ο Τραμπ, διαψεύδοντας ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει δημιουργήσει συνθήκες κρίσης στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.



Λίγη ώρα νωρίτερα, ακόμα και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικανών, Μάικ Πενς, δήλωσε προσβεβλημένος από τις δηλώσεις του Τραμπ.

Η ανάρτηση του Μάικ Πενς στο twitter:

«Ως πατέρας και σύζυγος ένιωσα προσβεβλημένος από τα λόγια και τις πράξεις που φάνηκαν στο προ έντεκα ετών βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ που δημοσιεύθηκε χθες. Δεν μπορώ να ανεχθώ αυτές τις δηλώσεις και δεν μπορώ να τις υπερασπιστώ. Χαίρομαι που ο ίδιος εξέφρασε την την μεταμέλειά του απέναντι στον αμερικανικό λαό Προσευχόμαστε για την οικογένειά του και εύχομαι να βρει την ευκαιρία να δείξει στο αμερικανικό έθνος, αύριο (στο debate των υποψηφίων προέδρων) τι ακριβώς έχει μέσα στην καρδιά του».



Στο βίντεο που περιλαμβάνει τον διάλογο που είχε με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood στο πλατό της σαπουνόπερας Days of Our Lives ο Τραμπ ακούγεται να μιλά για τη συνάντησή του με μια όμορφη γυναίκα. «Της την έπεσα στο Παλμ Μπιτς. Της την έπεσα αλλά απέτυχα. Το παραδέχομαι. Προσπάθησα να την πηδήξω. ήταν παντρεμένη. Της την έπεσα πολύ χοντρά». Συνεχίζοντας την περιγραφή της προσπάθειάς του ο Τραμπ ακούγεται να λέει ότι πήγε την γυναίκα αυτή να δει κάτι έπιπλα. «Της την έπεσα σαν σκύλος αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω και ήταν και παντρεμένη» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λέει ότι «ξέρεις με ελκύουν αυτόματα οι όμορφες γυναίκες. Αρχίζω απλά να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά φιλάω. Δεν περιμένω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι».

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal ο διάλογος έχει καταγραφεί μήνες μετά τον γάμο του Τραμπ με την τρίτη σύζυγό του Μελάνια. Η ίδια η Μελάνια χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της «απαράδεκτες και προσβλητικές» τις παρατηρήσεις του συζύγου της για τις γυναίκες στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο σημειώνει ότι «δέχθηκε τη συγγνώμη του».


Ο ίδιος ο Τραμπ επέλεξε να απαντήσει με δήλωσή του on camera υποστηρίζοντας ότι «ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλειος. Έχω πει και έχω κάνει πράγματα που έχω μετανιώσει και οι λέξεις που ακούγονται σε αυτό το βίντεο είναι κάποιες από αυτές. Ήμουν λάθος και ζητώ συγγνώμη».

Παράλληλα προσπαθώντας να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» στη δήλωσή του σημειώνει ότι «έχω κάνει ορισμένα ανόητα πράγματα αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις και τις πράξεις και άλλων ανθρώπων. Ο Μπιλ Κλίντον στην πραγματικότητα έχει κακομεταχειριστεί γυναίκες».

Πηγή: protothema.gr