H Katy Perry γδύθηκε για τις αμερικανικές εκλογές (vid)

Gazzetta team
H Katy Perry γδύθηκε για τις αμερικανικές εκλογές (vid)
Η pop star προτρέπει τη νεολαία να πάνε στις κάλπες όπως αυτοί θέλουν και να ψηφίσουν... Hillary.

Η Katy Perry, δίνει το δικό της μήνυμα προς τους νεαρούς Αμερικανούς, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές με ένα χιουμοριστικό και.... γυμνό βίντεο. Στις 8 Νοεμβρίου ο λαός των Η.Π.Α. θα εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο, με τη μάχη ανάμεσα σε Doland Trump και Hillary Clinton να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η εντυπωσιακή pop star συνεργάστηκε με τον ιστότοπο «Funny or Die» και το «Rock the Vote on Voter Registration Day», προκειμένου να παρακινήσουν, ειδικά τους νέους, να πάνε να ψηφίσουν στη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση. Όπως θα δείτε, η Katy τους προτρέπει να πάνε στις κάλπες όπως αυτοί θέλουν, αλλά να μην ακολουθήσουν το δικό της παράδειγμα που τη θέλει, για τις ανάγκες του βίντεο, γυμνή στην κάλπη. Επίσης, η τραγουδίστρια τους προτρέπει να ψηφίσουν Hillary Clinton.

«Στις 8 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές και σας έχω υπέροχα νέα», λέει η τραγουδίστρια. «Φέτος μπορείτε να είστε χάλια και να ψηφίσετε».

Στη συνέχεια σκίζει τα ρούχα της και μένει γυμνή.

«Δεν τέλειωσα το λύκειο», συνεχίζει. «Δυστυχώς δεν έχω επίσημη μόρφωση, αλλά έχω ανοιχτό μυαλό και φωνή. Σας ζητώ να έχετε κι εσείς ανοιχτό μυαλό και να χρησιμοποιήσετε την φωνή σας. Να πως θα την χρησιμοποιήσω εγώ: Θα ψηφίσω υπέρ της Hillary Clinton».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Perry υποστηρίζει ανοιχτά την Clinton, καθώς είχε τραγουδήσει για εκείνη στο Δημοκρατικό Συνέδριο.

Δείτε το μοναδικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: protothema.gr