Απότακτος αστυνομικός στην Ηλεία το γύρισε σε εμπόριο χασίς (pics)

Gazzetta team
Απότακτος αστυνομικός στην Ηλεία το γύρισε σε εμπόριο χασίς (pics)
Περισσότερα από πέντε κιλά χασίς και 44 δένδρα κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός 63χρονου απότακτου αστυνομικού, στην περιοχή Λαγανά Ηλείας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έχοντας συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση του 63χρονου, έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν περισσότερα από πέντε κιλά χασίς.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του σπιτιού, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 44 δένδρα κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα τέσσερα μέτρα.

rigani2

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μεγαλύτερη ποσότητα της κάνναβης είχε συλλεχθεί πρόσφατα και ο δράστης την είχε κρεμάσει στο εσωτερικό του σπιτιού του και στην αποθήκη, με σκοπό να την αποξηράνει.

Ο συλληφθείς καλλιεργούσε τα δενδρύλλια στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της αποθήκης, όπου είχε τοποθετήσει πλαστικά τελάρα και μπάλες από σανό, προκειμένου να μην είναι ορατά, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της σκεπής της αποθήκης είχε αφαιρεθεί, έτσι ώστε να μπαίνει το φως του ήλιου.

rigani3

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για κακουργηματικού χαρακτήρα υπόθεση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

rigani4

rigani5

rigani6

Πηγή: newsbeast.gr