Στην Ρωσία απαγόρευσαν το PornHub και τους είπαν να βρουν γυναίκες!

Gazzetta team
Στην Ρωσία απαγόρευσαν το PornHub και τους είπαν να βρουν γυναίκες!
Την απόφαση τους να απαγορεύσουν την πρόσβαση, σε όλη τη χώρα, σε δύο δημοφιλείς πορνογραφικούς ιστοτόπους, ανακοίνωσαν οι Ρωσικές Αρχές.

Παράλληλα πρότειναν στους χρήστες του διαδικτύου αντί να περνούν τις ώρες τους στον ηλεκτρονικό υπολογιστή να βρουν σύντροφο «στην πραγματική τους ζωή».

Η κυβερνητική υπηρεσία επιτήρησης των τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor απέκλεισε την πρόσβαση στους ιστοτόπους Pornhub και Youporn μετά την έκδοση σχετικών αποφάσεων από τα δικαστήρια του Βλαδιβοστόκ και του Βορονέζ.

Ο εκπρόσωπος της Roskomnadzor Βαντίμ Αμπελόνσκι είπε σήμερα στο πρακτορείο Ria Novosti ότι η άρση της απαγόρευσης πρόσβασης θα καταστεί δυνατή μόνο «μετά την πλήρη αλλαγή» του περιεχομένου των ιστοτόπων.

Το Pornhub απάντησε με... χιούμορ μέσω του Twitter, προτείνοντας να δώσει δωρεάν στην υπηρεσία μια συνδρομή, σε αντάλλαγμα για την άρση της απαγόρευσης.

«Λυπούμαστε, δεν θα πάρουμε και η δημογραφία δεν είναι καταναλωτικό προϊόν» ανταπάντησε η ρωσική υπηρεσία στον δικό της λογαριασμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού αποτρέπει τους Ρώσους να αποκτήσουν παιδιά. Η Roskomnadzor έδωσε επίσης μια συμβουλή σε όσους διαμαρτύρονταν για την απαγόρευση: «γνωρίστε κάποιον στην πραγματική ζωή».

Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης η Ρωσία έχει πέσει σε έναν δημογραφικό φαύλο κύκλο και ο πληθυσμός της μειώνεται διαρκώς: σήμερα στη χώρα ζουν κάτι περισσότερο από 146 εκατομμύρια άνθρωποι. Εξάλλου, ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε υπέρμαχο της επιστροφής στις συντηρητικές και θρησκευτικές αξίες της Ρωσίας.

Πηγή: iefimerida.gr