«Μοντέλο» ο Μπουτάρης (pics & vid)

Gazzetta team
«Μοντέλο» ο Μπουτάρης (pics & vid)
Παρέλαση με φορέματα από σκουπίδια και guest star τον Μπουτάρη - Καλλιτέχνες επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους, παρουσιάζοντας δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά.

Το είπε και το... έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος συμμετείχε ως guest star σε μία πρωτότυπη πασαρέλα που στήθηκε και φέτος από το σύλλογο "Φίλοι Νέας Παραλίας" στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου (δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς) στη Θεσσαλονίκη.

Σχεδιαστές επαγγελματίες, ερασιτέχνες της μόδας, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες του χώρου της ζωγραφικής και του θεάτρου επιστρατεύουν τη φαντασία και το ταλέντο, συνθέτοντας με ευτελή ανακυκλώσιμα υλικά, μοναδικές δημιουργίες, τις οποίες παρουσίασαν στο κοινό, σε μία ξεχωριστή performance, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Τα μοντέλα ήταν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι στην πλειοψηφία τους, επιλεγμένοι από τους ίδιους τους δημιουργούς, ως models for a day. Ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης παρέλασε με το δικό του στιλ.

«Να σας ευαισθητοποιήσει όλους αυτή η εκδήλωση για να ανεβάσουμε το ποσοστό της ανακύκλωσης. Τα σκουπίδια δεν γίνονται μόνα τους. Είναι μεγάλη ευθύνη όλων μας να συμμετέχουμε στην ανακύκλωση», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Ο συνθέτης - sound designer Αδάμ Σιάγας και η ακορντεονίστα – μουσικοπαιδαγωγός Ανθή Γουδίνη έντυσε μουσικά την εκδήλωση με μια μίξη live electronics και ακορντεόν.

Πηγή : protothema.gr