Έπαιξε μπάλα ο Τσίπρας στο Καυτανζόγλειο (pics & vid)

Gazzetta team
Έπαιξε μπάλα ο Τσίπρας στο Καυτανζόγλειο (pics & vid)
Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά τη συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ, προκειμένου να παραβρεθεί στον φιλικό αγώνα μεταξύ βετεράνων και προσωπικοτήτων από Ελλάδα και Ρωσία.

Ο πρωθυπουργός, χαλαρώνοντας μετά το «πρέσινγκ» των δημοσιογράφων στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, κάθισε μα εμφανή διάθεση χιούμορ στον πάγκο της ελληνικής ομάδας κάνοντας το παραδοσιακό «κοουτσάρισμα», ενώ στη συνέχεια έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα το δευτέρου ημιχρόνου δίνοντας την μπάλα στους Ρώσους σε μια καθ’ όλα συμβολική κίνηση.

Κατά της ανάπαυλας του αγώνα τιμήθηκε ο Βασίλης Χατζηπαναγής από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας Αρκάντι Ντβορκόβιτς, όπως και ο Σεργκέι Σάβλο (Shavlo Sergey), ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με τη Spartak Μόσχας και τη Rapid Βιέννης και έχει στο ενεργητικό του περίπου 20 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της ΕΣΣΔ το 1979-1981.

Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, σορτσάκι… φόρεσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς που συμμετείχε στον αγώνα, όπως και Δημήτρης Μάρδας. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην αρχηγός της εθνικής Ελλάδος Θοδωρής Ζαγοράκης συμμετείχε και σκόραρε μάλιστα, ενώ της ΔΕΘ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Τάσος Τζήκας, όπως και ο δ.σ. Κυριάκος Ποζρικίδης.

Για την ιστορία, η ομάδα της Ρωσίας επικράτησε των Ελλήνων με 2-4.

Πηγή: thessnews.gr / Photos: InTime