Ισπανοί ακροδεξιοί κλώτσησαν στην κοιλιά έγκυο επειδή φορούσε μαντήλα

Gazzetta team
Ισπανοί ακροδεξιοί κλώτσησαν στην κοιλιά έγκυο επειδή φορούσε μαντήλα
Χούλιγκαν στη Βαρκελώνη επιτέθηκαν και κλώτσησαν στην κοιλία μια Μουσουλμάνα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Η γυναίκα έκανε απλά το «λάθος» να φοράει νικάμπ, όπως μετέδωσε ο Independent, κάνοντας λόγο για εμφανές «έγκλημα μίσους».

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι η γυναίκα περπατούσε τη Δευτέρα στην ισπανική πόλη με τον άντρα της και τα παιδιά της, όταν δύο άντρες πλησίασαν. Άρχισαν να της μιλούν προσβλητικά για τη νικάμπ, το πέπλο που καλύπτει όλο το πρόσωπο πλην των ματιών. Όταν ο σύζυγός της τους πλησίασε, οι δύο άντρες άρχισαν να τον σπρώχνουν πριν επιτεθούν. «Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους επιτιθέμενους κλώτσησε την έγκυο γυναίκα στην κοιλιά», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Περαστικοί που είδαν την επίθεση, έσπευσαν να προστατεύσουν τη γυναίκα, η οποία ακολούθως έλαβε φροντίδα από γιατρούς πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για γυναικολογικές εξετάσεις όπου και ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε μόνιμο τραύμα ούτε η ίδια, ούτε το αγέννητο παιδί της.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την επίθεση. Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι οι ύποπτοι συνδέονται με ακροδεξιούς ποδοσφαιρικούς συνδέσμους, ενώ τοπικά ΜΜΕ τους αναγνώρισαν ως μέλη της «Brigadas Blanquiazules» που υποστηρίζουν την Εσπανιόλ. Στα μέλη της «Brigadas Blanquiazules» έχει απαγορευτεί η είσοδος στα στάδια από το 2010 και η ομάδα έχει ακολούθως επισήμως τουλάχιστον διαλυθεί.

Πηγή: newsbeast.gr