Δεν έχει τελειώσει με τις άδειες ο Ιβάν…

Σταύρος Σουντουλίδης
Δεν έχει τελειώσει με τις άδειες ο Ιβάν…
Οι σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα, οι επόμενες κινήσεις του και το ανοικτό παράθυρο για συνεργασίες. Τι περιμένει και τι φημολογείται ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει…

Οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη παρέπεμπαν στις δηλώσεις του ομογενή επιχειρηματία, αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αλλά όπως σημείωναν με νόημα, «υπάρχει πιθανότητα συνεργασιών, νέων αδειών κλπ», αφήνοντας ανοικτό το τοπίο αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γενικότερα στο στρατόπεδο του Ιβάν Σαββίδη δεν υπάρχει ούτε απογοήτευση, ούτε προβληματισμός, μετά το πέρας της «σκληρής διαδικασίας», όπως χαρακτήρισαν την 60ωρη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας.

«Δύσκολο να παραμείνει το σκηνικό απαράλλακτο μέχρι να εκπέμψουν τα νέα κανάλια», πρόσθεταν οι άνθρωποι του επιχειρηματία από το Ροστόφ και δεν αποκλείουν πολύ σύντομα να αποκαλυφθούν οι επόμενες κινήσεις του.

Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την συμμετοχή του κ. Σαββίδη σ’ ένα νέο τηλεοπτικό σχήμα, εξ ου και η επισήμανση για την «πιθανότητα συνεργασιών», η νομική υπηρεσία της Dimera περιμένει να δει τις κινήσεις γύρω από το θέμα των ενστάσεων, ενώ υπάρχει και μια φήμη, προς το παρόν, για ενδιαφέρον του 57χρονου επιχειρηματία για απόκτηση (με πολύ λιγότερα χρήματα) μια από τις τοπικής εμβέλειας τηλεοπτικής άδειας.