Αλεξανδρούπολη: Παρά το ένταλμα, πουλούσε ναρκωτικά

Gazzetta team
Αλεξανδρούπολη: Παρά το ένταλμα, πουλούσε ναρκωτικά
Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν εις βάρος του άλλες υποθέσεις.

Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης, ενώ αναζητούνταν και με ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, ο 35χρονος Έλληνας εξακολουθούσε απτόητος να πουλάει το παράνομο εμπόρευμά του!

Τέλος στην ελευθερία του έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο στην Αλεξανδρούπολη και βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 92 γραμμαρίων. Ο 35χρονος συνελήφθη και προσήχθη στη Δίωξη Ναρκωτικών, όπου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του τα διωκτικά έγγραφα και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Αφού του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, διατάχθηκε η κράτησή του.

*** «Σκληρά» ναρκωτικά διακινούσαν δυο Έλληνες σε περιοχές της Εύβοιας, ένας στη Χαλκίδα και ένας στην Καστέλλα Ψαχνών, αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που κατέσχεσαν στη κατοχή τους αντίστοιχα 7,52 και 2,7 γραμμάρια ηρωίνης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για διαίνηση ναρκωτικών.


Πηγή: protothema.gr