Κυκλοφόρησε το πρώτο single του νέου δίσκου των Metallica (vid)

Gazzetta team
Κυκλοφόρησε το πρώτο single του νέου δίσκου των Metallica (vid)
8 χρόνια μετά τo “Death Magnetic” έρχεται το “Hardwired to self destruct”

Μετά από 8 χρόνια δισκογραφικής ξηρασίας, οι Metallica έδωσαν τέλος στις φήμες για το αν τελικά θα βγάλουν νέο άλμπουμ, όχι απλά ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου “Hardwired… To Self-Destruct”, αλλά δημοσιεύοντας ήδη το πρώτο video από το νέο δίσκο.

Μόλις εχθές ανέβηκε στο κανάλι τους το πρώτο music video, για το τραγούδι “Hardwired” και σε λιγότερο από μια ημέρα έχει μαζέψει 1,5 εκατομμύριο views από χαρμανιασμένους fans των Metallica που έκαναν πολύ υπομονή αυτή τη φορά για να ακούσουν τη νέα τους δουλειά.


Ο Ulrich είχε δηλώσει ήδη νωρίτερα ότι το νέο άλμπουμ θα έβγαινε εντός της χρονιάς, εκτός αν συνέβαινε κάποια “κοσμογονική αλλαγή”. Το Hardwired… To Self Destruct είναι το 10ο άλμπουμ των Metallica και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου του 2016, αλλά μέχρι τότε λογικά οι Metallica θα έχουν δώσει κάποιο άλλο “τυράκι” στο κοινό τους για να κατευνάσουν την αγωνία.

metallica-hardwired-self-destruct-full

Το tracklist του νέου άλμπουμ έχει ήδη δημοσιευτεί και θα συμπεριλαμβάνει 6+6 τραγούδια, ενώ η Deluxe έκδοση θα συμπεριλαμβάνει και ένα τρίτο CD. Για το νέο βίντεο αναφέρει ο Ulrich:

Προφανώς και είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε νέα τραγούδια με όλους τους φίλους μας εκεί έξω. Μπαινοβγαίναμε στο studio με τον Greg για τουλάχιστον 18 μήνες, ενεργοποιώντας ξανά τις μηχανές μας. Βγάζοντας καινούρια μουσική, τρίβοντάς τη στη μούρη σας ξανά και το μόνο που μετράει τελικά είναι αυτό που αγαπάμε να κάνουμε περισσότερο απ’ όλα. Οπότε προσδεθείτε για “αφίξεις”.

Με νέες αφίξεις ο Ulrich εννοεί το νέο τους βίντεο αγαπητοί φίλοι. Δείτε το και σπάστε το λαιμό σας.

giphy (1)

Πηγή: luben.tv