Αφισοκολλητής έδωσε ρεσιτάλ! (pic)

Gazzetta team
Αφισοκολλητής έδωσε ρεσιτάλ! (pic)
Μιλάμε για για Παγκόσμιο ρεκόρ αφισοκόλλησης!

Κατά καιρούς ορισμένοι αδαείς διαμαρτύρονται για την αφισοκόλληση, ειδικά στο κέντρο του Αγρινίου. Θεωρούν ότι ξέρουν τι είναι αφισοκόλληση επειδή βλέπουν μια ή δυο αφίσες σε έναν τοίχο και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Ελπίζουμε να αναθεωρήσουν βλέποντας αυτό το αριστούργημα σε κολόνα της ΔΕΗ στον όμορφο Βάλτο. Δέος είναι η μόνη λέξη που έρχεται στα χείλη των πιστών αλλά και των ασεβών, ειδικά αν αναλογιστούν ότι αυτό το παγκόσμιο θαύμα αφορά προαναγγελία συναυλίας του Βελισσάρη!

Ο καλός αοιδός θα είναι στα αγαπημένα του Βρουβιανά στις 16 του μήνα και διαπιστώνει κανείς ότι ο ζήλος της αφισοκόλλησης έφτασε για να καλύψει και παρακείμενη πινακίδα από προηγούμενο…event με άλλο καλλιτεχνικό σχήμα στις 6 Αυγούστου, στο Τρίκλινο.
Η φωτογραφία είναι και ντοκουμέντο, καθώς ένας από τους αφισοκολλητές μόλις έχει διαπιστώσει πόσο ψηλά έφτασε η… παρέμβασή του και την αποθεώνει.

Αυτή η εικόνα στο όμορφο τοπίο του Βάλτου και το δέσιμο του Βελισσάρη με τις παραδόσεις και τον τόπο μας πραγματικά σε κάνουν να αναφωνείς «αυτά δεν γίνονται πουθενά».

Πραγματικά, τι να μας πουν οι αφισοκολλητές στο Αγρίνιο το Μεσολόγγι και αλλού. Εδώ πρόκειται για ένα εντελώς άλλο επίπεδο στο άθλημα που διεκδικεί Γκίνες και βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για όσους σκέφτονται να αφισοκολλήσουν από δω και στο εξής.

Πηγή: thecaller.gr