Ομπάμα κατά Τραμπ

Ομπάμα κατά Τραμπ

«Θλιβερά ανέτοιμο» και «ακατάλληλο» για την προεδρία των ΗΠΑ, χαρακτήρισε τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.

Ομπάμα κατά Τραμπ

«Πιστεύω ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος είναι ακατάλληλος να υπηρετήσει ως πρόεδρος», είπε σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα προσθέτοντας: «Το είπα την περασμένη εβδομάδα. Εξακολουθεί να το αποδεικνύει».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε την επίθεση που εξαπέλυσε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας εναντίον της οικογένειας του μουσουλμάνου λοχαγού του αμερικανικού στρατού, Χουμαγιούν Καν, ο οποίος σκοτώθηκε στο Ιράκ λέγοντας: «Η ιδέα ότι θα μπορούσε να επιτεθεί σε μία οικογένεια με χρυσά αστέρια που έκανε τόσες σπουδαίες θυσίες για τη χώρα μας, το γεγονός ότι δεν μοιάζει να έχει τη βασική γνώση για κρίσιμα ζητήματα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, σημαίνει ότι είναι θλιβερά ανέτοιμος να κάνει αυτή τη δουλειά».

Την ώρα που πολλά στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις από τον Τραμπ, εξαιτίας του σάλου που προκαλούν οι τοποθετήσεις του, ο Ομπάμα τόνισε: «Πρέπει να έρθει κάποια στιγμή που λες "αρκετά"».

Πηγή: protothema.gr

Best of internet