Παραμύθι ότι F16 απείλησαν τον Ερντογάν!

Gazzetta team
Παραμύθι ότι F16 απείλησαν τον Ερντογάν!
Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται, φυλακίσεις και διωγμοί αντικαθεστωτικών είναι στην ημερήσια διάταξη και όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και η προπαγάνδα, η οποία όπως τώρα αποδεικνύεται απ' την πρώτη στιγμή έπαιξε τεράστιο ρόλο ώστε το καθεστώς Ερντογάν να ξεκινήσει πογκρόμ κατά των αντικαθεστωτικών.

Απ' την πρώτη στιγμή υπήρξαν πληροφορίες για καταδίωξη του προεδρικού αεροσκάφους από δυο μαχητικά τύπου F16 τα οποία ήταν στα χέρια των πραξικοπηματιών.

Σχεδόν απ' την πρώτη στιγμή πολλοί ήταν εκείνοι ( και στην Τουρκία) που χαρακτήρισαν περίεργο το γεγονός ότι ενώ λέγονταν πως τα μαχητικά πλησίασαν και παρενόχλησαν το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερντογάν οι πιλότοι τους δεν το κατέρριψαν όπως πολύ εύκολα θα μπορούσαν να κάνουν.
Τώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, αποδεικνύεται από τα στοιχεία ελληνικών και συμμαχικών δυνάμεων ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο περιστατικό.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που βλέπουν τώρα το φως τη βραδιά του πραξικοπήματος στα ραντάρ ελληνικών και συμμαχικών δυνάμεων εμφανίζονταν μονάχα ένα αεροσκάφος, αυτό του Τούρκου Προέδρου και κανένα άλλο, ούτε εχθρικού ούτε φίλιου μαχητικού.
Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα από τα “παραμύθια” που το καθεστώς αφηγείται για να “πείσει” ότι ο “Σουλτάνος” γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια.


Πηγή: newsit.gr