Σκοτώθηκε η πορνοστάρ Carla Mai (pics)

Gazzetta team
Σκοτώθηκε η πορνοστάρ Carla Mai (pics)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη έπεσε από τον πρώτο όροφο του διαμερίσματος που βρισκόταν- Ένας 28χρονος άνδρας συνελήφθη για φόνο, μετά το περιστατικό- Το μήνυμα της οικογένειας στα social media.

H 27χρονη Aimee Spencer, Αγγλίδα πορνοστάρ, έχασε τη ζωή της, όταν έπεσε από τον πρώτο όροφο. Η νεαρή κοπέλα υπέκυψε στα τραύματα της, όταν έπεσε στο κενό, από το παράθυρο διαμερίσματος του 1ου ορόφου στο Brighton, στις 10 Ιουλίου.

Το καλλιτεχνικό της όνομα ήταν Carla Mai και σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, βρισκόταν σε πάρτι με ναρκωτικά, λίγες ώρες πριν από την τραγική πτώση.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 28χρονο άνδρα από το Brighton, ως βασικό ύποπτο για φόνο, μετά το περιστατικό. Επίσης συνελήφθη μία 28χρονη για διακίνηση ναρκωτικών. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα το πρωί της 11ης Ιουλίου για μια γυναίκα πο είχε πέσει από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείo αλλά κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έγραψε στο Τwitter: «Αφήνει πίσω της αναμνήσεις για την οικογένεια και τους φίλους της, που ήταν τυχεροί που μοιράστηκαν μαζί της την χαρά και τον ενθουσιασμό που είχε για τη ζωή και είδαν πόσο νοιαζόταν γι αυτούς. Η οικογένεια σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση και τα συλλυπητήριά σας που απαλύνουν το πόνο αυτές τις δύσκολες ώρες».

Η αδερφή της άτυχης κοπέλας, έγραψε: «Δεν πιστεύω ότι η αδερφή μου μας άφησε! Θα την αγαπώ για πάντα! RIP».

Η Miss Spencer ξεκίνησε να συμμετέχει σε ταινίες πορνό, το 2010 και στο παρελθόν δούλευε ως μοντέλο.

Πηγή: protothema.gr