Αρραβωνιάστηκε η Pippa (pics)

Gazzetta team
Αρραβωνιάστηκε η Pippa (pics)
O γοητευτικός τραπεζίτης James Matthews, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε πρόταση γάμου στην Pippa Middleton.

Η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, Pippa Middleton και ο γοητευτικός τραπεζίτης, James Matthews, αρραβωνιάστηκαν σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα.

Τον τελευταίο χρόνο είναι αχώριστοι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος τραπεζίτης έκανε πρόταση γάμου στην Pippa και εκείνη δέχτηκε. Η πρόταση γάμου έγινε στο πάρκο Peak District, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος που είχε το ζευγάρι. Η Pippa ξαφνιάστηκε αλλά δεν άργησε να πει το πολυπόθητο «ναι». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος αναμένεται να γίνει το 2017.

Μάλιστα πριν της κάνει την πρόταση γάμου, ο James Matthews φέρεται να είχε ζητήσει πρώτα της άδεια του πατέρα της, Michael. «Ο James είναι πιστός στις παραδόσεις και ήθελε να γίνουν τα πράγματα σωστά», αναφέρει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες θέλουν τους γονείς της Pippa πολύ χαρούμενους για την εξέλιξη αυτή, καθώς πιστεύουν ότι ο James θα κάνει την κόρη τους ευτυχισμένη. Το ίδιο ικανοποιημένoi φέρονται να είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton.



Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του αρραβώνα της με τον εκατομμυριούχο James Matthews, η Pippa έδωσε το παρών σε φιλανθρωπικό party για την ενίσχυση του Βρετανικού Καρδιολογικού Ιδρύματος.

Η 32χρονη σε όλες τις φωτογραφίες, έκρυβε επιμελώς το αριστερό της χέρι, προφανώς για να μην δείξει το μονόπετρο που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

Πάντως, το λαμπερό της χαμόγελο, μαρτυρούσε ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή.

Η εμφάνιση της Pippa στο φιλανθρωπικό event







Πηγή: protothema.gr