Στρατιώτες πέφτουν στα χέρια του εξαγριωμένου πλήθους (pics)
Σκληρές εικόνες που παραπέμπουν σε λιντσάρισμα κάνουν τα τελευταία λεπτά το γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζουν στρατιώτες να έχουν πέσει στα χέρια του εξαγριωμένου πλήθους στην Τουρκία!
Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται το πλήθος να προσπαθεί να αποσπάσει τον οπλισμό των στρατιωτών με βίαιο τρόπο.
Μάλιστα, ο λαός ανέβηκε σε τανκς και πανηγύρισε, ενώ έπαιρνε τα όπλα από τα χέρια των στρατιωτών που έβλεπαν το μαινόμενο πλήθος εναντίον τους. Οι Τούρκοι πολίτες μάλιστα μαζί με την Αστυνομία αφού πήραν τον οπλισμό των στρατιωτών κάποιους τους χτύπησαν, ενώ εν συνεχεία τους οδήγησαν στα κρατητήρια.







Πηγή newsbeast.gr
Türkiye darbe girişimine karşı ayakta
— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) 16 Ιουλίου 2016
FETÖ'cü askerlere polis ve vatandaş müdahalesi: pic.twitter.com/UXi48ojtX6
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Από την Ισπανία στην Αφρική με ποδήλατο: Διανύσει 9.000 χλμ. εκ των οποίων τα 300 στη Σαχάρα χωρίς σκιά
- Ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο δηλώνει βέβαιος για την ύπαρξη του Θεού: «Ως κάτοχος του ρεκόρ, κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα»
- «Νέο θαλάσσιο “θηρίο” ανακαλύφθηκε από επιστήμονες - Ούτε οι επιστήμονες πίστευαν πως υπάρχει