11 μέρη στην Ελλάδα που βρίσκονται Pokemon αλλά δεν μπορείς να τα πιάσεις (pics)

11 μέρη στην Ελλάδα που βρίσκονται Pokemon αλλά δεν μπορείς να τα πιάσεις (pics)
Δεν έχεις τα ψυχικά αποθέματα να πας να πιάσεις τον Πίκατσου σε αυτά τα αφιλόξενα μέρη! Δεν είσαι και ο Βαν Νταμ.

Η τρέλα με το Pokemon Go αρχίζει να χτυπάει και την χώρα μας! Ήδη στην Αμερική διαβάζουμε ιστορίες για ανθρώπους που κυνηγούσαν Πόκεμον την ώρα της κηδείας της γιαγιάς τους και άλλα τρελά!

Εμείς εδώ στο Gazzetta.gr κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε σε ποια μέρη βρίσκεται ο Πίκατσου!

Όμως όπως είναι λογικό, είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσεις να τον πιάσεις!

Ας τα δούμε και ο Θεός βοηθός:

Την ώρα που ο Γκλέτος χορεύει ζειμπέκικο!

Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος χορεύει ζειμπεκιά, όλοι κάνουν στην πάντα είναι γνωστό αυτό! Είναι άλλωστο νωπό ακόμα στην μνήμη μας (μόνο 20 χρόνια έχουν περάσει) το περιστατικό με τον οδηγό λεωφορείου που βρέθηκε με το όχημα - φυσσρμονικά μπροστά του στο φανάρι! Ή εκείνο με το διόδια στην Στυλίδα.

Στον Βαγγέλη Ιωάννου την ώρα που λέει «ο Αη Γιώργης ο Πρίντεζης»

Από τα επικίνδυνα μέρη! Την ώρα που ο Πρίντεζης ρίχνει το πεταχτάρι του και ο Βαγγέλης βρίσκεται σε οργασμό, δεν πλησιάζεις ούτε στα 10 μέτρα. Μένεις μακριά για το καλό σου!

Την στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζεται να απογειωθεί!

Την ώρα που ο Μάβερικ Πάνος Καμμένος έχει φορέσει τη στολή του και μπαίνει στο κοκπιτ του F-16 δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον εμποδίσει. Ούτε ακόμα και ο Πίκατσου! Θα σε ισοπεδώσει, θα σε συνθλίψει και θα σε βάλει να ψηφίσεις και ΑΝ.ΕΛ.! Δεν αξίζει το ρίσκο, ας πάει στα τσακίδια ο Πίκατσου.

Δίπλα στον Λεβέντη όταν είναι στο βήμα της Βουλής!

Όταν ο πρόεδρος λέει ότι πρέπει να απολυθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι αγορεύει από το βήμα της Βουλής δεν του αλλάζουν ούτε το νεράκι. Και αυτό επειδή φοβούνται λόγω του ότι 30 χρόνια προσπαθούσε να μπει στη Βουλή, έχει μια ανησυχία ότι από στιγμή σε στιγμή κάποιος θα τον πλησιάσει και θα του πει: «έλα φτάνει, πλάκα κάναμε, δεν μπήκες ποτέ στην Βουλή».

Πάνω στον Φουρθιώτη την ώρα που πουλάει ιαλουρονικά!

Πρόκειται κυριολεκτικά για επίθεση αυτοκτονίας! Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στον Μένιο και το Βερσάτσε 19 69! Ούτε καν η Κορομηλά. Πόσο μάλλον εσύ που θα κυνηγάς τον Πίκατσου! Θα σε πνίξει στο ιαλουρονικό και στα σγηνάκια Αλόε Βέρα και θα βρεις μαρτυρικό θάνατο. Δεν αξίζει, άστον να πάει στο γεροδιάβολο.

Ανάμεσα στον Μπογδάνο και την μετεωρολόγο όταν ο Κωνσταντίνος αναλύει Καμύ!

ΝΕ ΤΙ: Δεν μπορεί ο Κωνσταντίνος να πετάξει και λίγο Καμύ πριν ακούσεις τον καιρό που θα κάνει στα Ζαγοχώρια το σαββατοκύριακο;

Όταν ο Πίκατσου βρίσκεται δίπλα στον Σπαλιάρα!

Όταν ο Γιάννης πάει για 4001 δεν υπάρχει τίποτα που θα μπει ανάμεσα σε εκείνον και το ρεκόρ του! Ούτε καν το προφυλακτικό η δίψα σου για τον Πίκατσου. Άσε που υπάρχει περίπτωση να γίνεις εσύ το ρεκόρ. Δεν αξίζει φίλε μου για ένα κωλοπόκεμον.

Την ώρα που η Σπυροπούλου κάνει εκπομπή!

Εδώ δεν άντεξε ο Μπούλμπασαρ η Ναταλία Γερμανού που είναι χρόνια στο κουρμπέτι, νομίζεις εσύ κακομοίρη μου ότι θα την βγάλεις καθαρή; Δεν παίζει.

Την ώρα που ο Notiss λέει τα «Γενέθλια»

Εδώ ο Notiss δεν μάσησε και έριξε το μισό Ευαγγέλιο στον αδερφό του όταν πήγε να κλείσει το air condition, θα κωλώσει σε σένα νομίζεις;

Όταν ο Πίκατσου βρίσκεται στην κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής!

Δεν θα έμπαινες ανάμεσα σε 2 ημίγυμνους, ψιλοχοντρούς, ιδρωμένους που αγκαλιάζονται φλογισμένα κάνουν ελληνορωμαική στο λιοπύρι υπό τον ήχο παρτιωτικών εμβατηρίων, θα έμπαινες;

Όταν ο Χίος τσακώνεται με ΠΑΣΟΚΟ

Έχει βγει στο τηλέφωνο 37 χρονος συνταξιούχος της Ολυμπιακής, κάτοικος Αμαλιάδας και λέει του Στέφανου ότι ψηφίζει ακόμα ΠΑΣΟΚ, τι πιστεύεις; Ότι θα μπορέσεις όχι να τον διακόψεις, αλλά να τον πλησιάσεις καν; Τσερνόμπιλ.