Νέο σοκ στις ΗΠΑ: Αστυνομικός εκτελεί άντρα μπροστά στην 4χρονη κόρη του (vid)

Gazzetta team
Νέο σοκ στις ΗΠΑ: Αστυνομικός εκτελεί άντρα μπροστά στην 4χρονη κόρη του (vid)
Λιγότερο από 24 ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός αφροαμερικανού άντρα από την αστυνομία στη Λουιζιάνα, ακόμα ένα περιστατικό εκτέλεσης πολίτη εν ψυχρώ από τους αστυνομικούς, καταγράφηκε και μάλιστα on camera. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Ο 32χρονος Φιλάντο Κάσταϊλ, στη Μινεσότα, έπεσε νεκρός μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο και με την 4χρονη κόρη του να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το περιστατικό κατέγραψε η ίδια του η φίλη που καθόταν στην διπλανή θέση του αυτοκινητου.

Ο Καστάιλ, οδηγούσε και η φίλη του Ντάιαμοντ Ρέινολντς, καθόταν δίπλα του όταν τους σταμάτησε ένα περιπολικό γιατί είχαν σπασμένο το ένα φανάρι. Η 4χρονη κόρη της Ρέινολντς ήταν στο πίσω κάθισμα. Ο αστυνομικός ζήτησε ταυτότητα και δίπλωμα. Η Ρέινολντς είπε ότι όταν ο φίλος της έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βγάλει το δίπλωμα ενημέρωσε τον αστυνομικό ότι οπλοφορούσε αλλά και ότι είχε άδεια οπλοφορίας. Τότε ο αστυνομικός πανικοβλήθηκε και τον πυροβόλησε 4 φορές.

Η Ρείνολντς καταφέρνει να συγκροτήσει την ψυχραιμία της και ακούγεται να λέει στον αστυνομικό με δάκρια στα μάτια «του είπατε να σας δείξει την ταυτότητά του, κύριε, το δίπλωμα οδήγησής του».

Ο Καστάιλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.



Πηγή: topontiki.gr