Ο νέος Iron Man είναι γυναίκα! (pics)

Gazzetta team
Ο νέος Iron Man είναι γυναίκα! (pics)
Ξεχάστε πλέον τον πολυεκατομμυριούχο μπον βιβερ με τις θανατηφόρες ατάκες, Τόνυ Σταρκ, και υποδεχθείτε την Riri Williams!
Βόμβα μεγατόνων! Έχουμε νέο Iron Man!
Ο συγγραφέας της Marvel, Brian Michael Bendis, αποκάλυψε στο TIME τη δημιουργία της Riri Williams, η οποία πλέον θα πάρει τη θέση του Tony Stark!
Τα γεγονότα στο τέλος της σειράς κόμικ Civil War II, θα οδηγήσουν τον Tony Stark να αφήσει μια για πάντα τη στολή Iron Man, και θα μας συστήσουν έναν νέο χαρακτήρα, την Riri Williams!
Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο συγγραφέας της Marvel Brian Michael Bendis, στο TIME.
Η Riri είναι μια ιδιοφυία που σπουδάζει στο MIT από την ηλικία των 15. Εκεί λοιπόν τραβάει την προσοχή του Τόνυ Σταρκ όταν φτιάχνει τη δική της στολή Iron Man.
Η ιδέα της θυληκής Iron.. Man, γεννήθηκε στον συγγραφέα όταν και δούλευε πριν μερικά χρόνια πάνω σε μια τηλεοπτική εκπομπή, με μια παρόμοια ηρωίδα, που τελικά δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.
Από τότε, η ιστορία της πανέξυπνης νεαρής γυναίκας που η ζωή της σημαδεύτηκε από μια τραγωδία και ενώ εύκολα θα μπορούσε να ακολουθήσει τον δρόμο της παρανομίας εκείνη τελικά πήγε στο κολλέγιο, τον είχε εξιτάρει και δεν έλεγε να βγει από μέσα του!
Κάπως έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η Iron.. Woman (πρέπει να της βρουν γρήγορα όνομα).
Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία.
( Σημείωση για τους πολύ φανατικούς της Marvel: η αποχώρηση του Τόνι Σταρκ δεν σημαίνει και το τέλος του Civil War II )