Συνελήφθη για απάτη μέντιουμ με διάσημο πελατολόγιο

Συνελήφθη για απάτη μέντιουμ με διάσημο πελατολόγιο

Δεν μπόρεσε όμως να... μαντέψει τη σύλληψή της από αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συνελήφθη για απάτη μέντιουμ με διάσημο πελατολόγιο

Γνωστές παρουσιάστριες τηλεοπτικών εκπομπών, γυναίκες και άνδρες ηθοποιοί του θεάτρου και τηλεοπτικών σειρών, μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz και των media, επιχειρηματίες εμπεριέχονται στις καυτές ατζέντες του πελατολογίου της γνωστής αστρολόγου-μέντιουμ από τη Νίκαια, από την οποία ζητούσαν λύσεις και απαντήσεις για τα ερωτικά ζητήματα και την υγεία τους.

Η μελλοντολόγος διαφήμιζε τις καλύτερες προβλέψεις, με τεχνικές προερχόμενες από τα βάθη της Ανατολής και την Κωνσταντινούπολη, από την οποία είχε επιλέξει τους συνεργάτες της. Εμφανιζόταν ως η «πολίτισσα» που προσέφερε τις προγνώσεις της σε τούρκους πρωταγωνιστές του... Σουλεϊμάν!

Δεν μπόρεσε όμως να... μαντέψει τη σύλληψή της από αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για απάτες. Μαζί της συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις συνεργάτιδες, μεταξύ των οποίων η αδερφή της, δύο γυναίκες που έλεγαν τον καφέ, τα χαρτιά ταρώ, και μία ακόμη που φαίνεται να έφτιαχνε τον καφέ!

Πώς γινόταν η απάτη

Δύο γυναίκες πελάτισσες που απευθύνθηκαν στο μέντιουμ και το «μαντείο» του προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις για ερωτικά, σεξουαλικά ζητήματα, πέρασαν το κατώφλι της αστυνομικής υπηρεσίας καταγγέλλοντας απάτη σε βάρος τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μέντιουμ και οι συνεργάτες του, αρχικά έδιναν συμβουλές για τα συγκεκριμένα «καυτά» θέματα, ενώ όταν τα θύματα φαίνεται να διέκοπταν την τακτικότητα των επισκέψεών τους, επικαλούνταν προβλέψεις για μελλοντικά... τροχαία δυστυχήματα και σοβαρές ασθένειες συγγενικών τους προσώπων..., προκειμένου να συνεχίζουν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη από την αφέλεια των θυμάτων. Από αυτές τις δύο γυναίκες, το μέντιουμ και οι συνεργάτιδες, φαίνεται να είχαν αποσπάσει με απατηλά μέσα, περίπου 60.000 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της αρμόδιας διωκτικής αρχής αναμένεται να καλέσουν άτομα από το διάσημο πελατολόγιο της μελλοντολόγου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικά με τις επαφές που είχαν με την κατηγορουμένη και τους συνεργάτες της. Η κατηγορουμένη είχε ανοίξει και «υποκατάστημα» πρόβλεψης των μελλούμενων σε ένα υπόγειο της Πλ. Συντάγματος.

Η μελλοντολόγος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.,  διατυμπάνιζε στους κοσμικούς κύκλους ότι έφερε κορίτσια από την Πόλη, κορυφαία στην χαρτομαντεία και τα μυστικά του φλυτζανιού. Με μυστικές συνταγές από ματζούνια, έκανε το καλύτερο ξεμάτιασμα, είχε το «αντίδοτο» για την γλωσσοφαγιά, όπως περιέγραφε στην διάσημη πελατεία της, προσφέροντας μάλιστα και ιατρικές υπηρεσίες!

Με τα «μαγικά φίλτρα» μπορούσε να πάρει την αρνητική ενέργεια, να μειώσει τις ημικρανίες, τον πονοκέφαλο, τον στομαχόπονο ακόμη και τα... χασμουρητά.

Το «μαντείο», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υποστήριζε πως είχε λιβάνια, φυλακτά και θελκτικά αρώματα, για το... κακό μάτι και την αναθέρμανση της ερωτικής έλξης, μετατρέποντας τις γυναίκες σε «μαγνήτη» ανδρών. Η μελλοντολόγος έδινε και οικονομικές προβλέψεις για προσοδοφόρα οικονομικά «ανοίγματα» επιχειρηματιών, προκειμένου να αυξήσουν την πελατεία και τα κέρδη τους, παράλληλα με τα δικά της.

Πηγή: thetoc.gr

Best of internet