O πρίγκιπας Ουίλιαμ εξώφυλλο στο μεγαλύτερο γκέι περιοδικό (pics)

Gazzetta team
O πρίγκιπας Ουίλιαμ εξώφυλλο στο μεγαλύτερο γκέι περιοδικό (pics)
Λίγες μέρες μετά την τραγωδία του Ορλάντο, το Attitude και ο πρίγκιπας στέλνουν ηχηρό αντιομοφοβικό μήνυμα.

Η ιστορική είδηση έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά τη σφαγή στο Ορλάντο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γίνεται το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που φωτογραφίζεται και εμφανίζεται σε εξώφυλλο γκέι περιοδικού.

Το Αttitude, το μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό γκέι περιοδικό του πλανήτη επισκέφτηκε μαζί με μέλη της LGBT κοινότητας το παλάτι του Κένσινγκτον μετά από πρόσκληση του Ουίλιαμ, ο οποίος ζήτησε να ακούσει τις εμπειρίες τους από το bullying, τις ομοφοβικές επιθέσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

«Κανείς δεν πρέπει να τρομοκρατείται για την σεξουαλικότητά του ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο και κανείς δεν πρέπει να συμβιβαστεί με το είδος του μίσους που αυτοί οι άνθρωποι έχουν υπομείνει στη ζωή τους» δήλωσε ο Ουίλιαμ μετά τη συνάντηση.

«Οι νέοι γκέι, λεσβίες και τρανσέξουαλ που γνώρισα μέσω του "Attitude" είναι πραγματικά γενναίοι που μιλούν ανοιχτά και δίνουν ελπίδα σε ανθρώπους που υφίστανται bullying». O πρίγκιπας Ουίλιαμ γράφει ιστορία στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου γκέι περιοδικού.

«Η δύναμη και η αισιοδοξία τους θα πρέπει να ενθαρρύνει όλους μας να μαχόμαστε κατά του bullying όπου κι αν συμβαίνει» τόνισε ο πρίγκιπας, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα υπέγραψε μαζί με τη γυναίκα του και στο βιβλίο συλλυπητήριων για τα θύματα του Ορλάντο.

«Αυτό που θα 'θελα να πω σε κάθε νέο που διαβάζει αυτή τη συνέντευξη και εκφοβίζεται λόγω της σεξουαλικότητάς του είναι το εξής: Μην το υπομένετε. Μιλήστε σε έναν μεγάλο, σε ένα φίλο, σε ένα δάσκαλο, στη γραμμή βοήθειας για τα παιδιά, στην οργάνωση "Diana Award" ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία για να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε».

«Θα πρέπει να είστε περήφανοι γι' αυτό που είστε και δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε».

Πηγή: lifo.gr