Την φίλησε και πέθανε!

Gazzetta team
Την φίλησε και πέθανε!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Διαβάστε την σοκαριστική κατάληξη της 20χρονης Μίριαμ Ντικρ Λεμέι έπειτα από μια βραδυνή έξοδο με τον αγαπημένο της.

Mε τον εραστή της, η 20χρονη Μίριαμ Ντικρ Λεμέι ένιωθε πολύ ευτυχισμένη. Πίστευε ότι ήταν ο άνδρας της ζωής της. Κάθε βράδυ προτού κοιμηθεί του έδινε ένα τρυφερό φιλί. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια μέρα, ο αγαπημένος της θα της έδινε το φιλί του θανάτου.

Η 20χρονη Καναδή απεβίωσε το 2012, ωστόσο, μόλις χτες η μητέρα της, Μισελίν, αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της πολυαγαπημένης κόρης της.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», το μοιραίο βράδυ, προτού της δώσει ένα φιλί για καληνύχτα, ο νεαρός άνδρας είχε φάει φυστικοβούτυρο.

«Η Μίριαμ, όμως, δεν τον είχε ενημερώσει ότι είχε αλλεργία στα φιστίκια», δηλώνει η μητέρα της στην καναδική εφημερίδα «Journal de Quebec».

«Αν και ο νεαρός άνδρας είχε πλύνει τα δόντια του πριν πάει για ύπνο, ένα μικρό κομμάτι ψωμιού με φυστικοβούτυρο είχε μείνει στο στόμα του. Στη συνέχεια αγκάλιασε την αγαπημένη του τρυφερά και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί. Τότε, άρχισε το δράμα. Μέσα σε οκτώ λεπτά η κατάσταση της Μίριαμ επιδεινώθηκε σε βαθμό που μετά βίας μπορούσε να αναπνεύσει. Αν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν», είπε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ίχνη αλλεργιογόνων μπορούν να εντοπιστούν στο ανθρώπινο σάλιο έως και τέσσερις ώρες μετά το φαγητό.

Πηγή: protothema.gr