Ο Ιβάν Σαββίδης έχει (και) γάμο αύριο…

Gazzetta team
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει (και) γάμο αύριο…
Εκτός από τα ανοικτά θέματα του ΠΑΟΚ, σε πολλά από τα οποία έδωσε την έγκρισή του, ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να ασχοληθεί και με το γάμο του πρωτότοκου γιου του, Γιώργου.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί «πράγματα και θάματα» στον Τύπο γύρω από το μυστήριο στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει στο Κυβερνείο («παλατάκι») της πόλης.

Από το περιβάλλον της οικογένειας Σαββίδη ξεκαθάρισαν σήμερα ότι οι προσκεκλημένοι ανέρχονται στα 600 άτομα, και όχι 3.000 όπως αναφέρθηκε, ενώ έχουν εξασφαλιστεί όλες οι νόμιμες άδειες για την εκμετάλλευση των χώρων γι’ αυτό και θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς της πόλης,

«Αντιλαμβάνονται το μεγάλο ενδιαφέρον, ευχαριστούν τον κόσμο για τις ευχές και ζητούν την κατανόηση για την ανάγκη να διαφυλαχθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, η ιδιωτικότητα αυτή της χαρούμενης στιγμής», έλεγαν σήμερα συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη.

Παράλληλα έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων των media, ενώ μία ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης θα σταλεί δελτίο Τύπου με φωτογραφίες και αναλυτικό κείμενο.

Πάντως, το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» παραμένει από το πρωί της Παρασκευής κλειστό για το κοινό και απαγορεύεται η είσοδος σ’ όποιον δεν είναι καλεσμένος στο γάμο ή δεν διαμένει από νωρίτερα στο ξενοδοχείο.