Στα ίχνη του Dennis (update)

Gazzetta team
Στα ίχνη του Dennis (update)
Το Gazzetta δίνει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση της εξαφάνισης του ρομπότ.

Νέα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση του Dennis και όλα δείχνουν ότι είμαστε κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης που απασχολεί ολόκληρη τη χώρα τα τελευταία 24ωρα.

Νέα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας… του Dennis, που απασχολεί τη χώρα τα τελευταία 24ωρα. ”

Το Gazzetta είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του ρομπότ του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και μερικές ημέρες.

Ο Dennis έχει ύψος 50 εκ., μεταλλικό χρώμα, μεγάλα μάτια και ερπύστριες, ενώ οι περιγραφές τον θέλουν να είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης και αξιαγάπητος.

Όσο για το φλέγον ζήτημα που δεν είναι άλλο από το πώς ένα ρομπότ βρέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερο στην πόλη, τα τελευταία νέα θέλουν ένα αγοράκι να εμπλέκεται στην υπόθεση. Έγκυρες πηγές λένε ότι ο Dennis ανήκει σε ένα μικρό παιδί. Στη συνέχεια ακούγεται ότι βγήκε στους δρόμους και κόλλησε τις αφίσες για να ζητήσει τη βοήθεια όλων μας ώστε να καταφέρει να το βρει.

Ξαφνικά, λοιπόν, αυτή η περίεργη είδηση παίρνει την πιο γλυκιά τροπή. Γιατί είναι διαφορετικό να ψάχνεις ένα ρομποτάκι που είναι απαραίτητο για μια εργασία και διαφορετικό να αναζητάς έναν φίλο ενός μικρού παιδιού, που ανησυχεί και το θέλει πίσω για να του δείξει την αγάπη του.

Και μπορεί σε αρκετούς όλα αυτά να φαίνονται αστεία, αλλά ίσως αυτές οι ιστορίες να είναι και μια αφορμή για να κοιτάξει ο καθένας πίσω και να φέρει στο σήμερα τις πιο αθώες σκέψεις και επιθυμίες που είχε ως παιδί.

Ο Dennis, λοιπόν, ψάχνει το δρόμο για το σπίτι του και εμείς θα βάλουμε όλη την ενέργειά μας για να τον βοηθήσουμε να γυρίσει στην οικογένειά του! Γιατί μερικά πράγματα στη ζωή δεν είναι κακό να τα βλέπουμε με την ευαισθησία και τον ρομαντισμό που έχει ένα μικρό παιδί.

Αν έχετε δει τον Dennis παρακαλούμε βοηθήστε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα που δημιουργήθηκε για αυτόν στο FB «Finding Dennis».