Δουλειά ψάχνει η Δήμητρα Λιάνη

Gazzetta team
Δουλειά ψάχνει η Δήμητρα Λιάνη
«Όπλο» της η πολιτική εμπειρία της

Δουλειά ψάχνει η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου, τόσο για να επιβιώσει όσο και για να αρχίσει να αποπληρώνει τα χρέη της, καθώς, όπως δηλώνει, βρίσκεται σε απελπιστική οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η ίδια πολλές φορές έχει παραδεχθεί ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα, όχι μόνο εξαιτίας των μικρών εσόδων που έχει από τη σύνταξή της ως συζύγου πρώην πρωθυπουργού, την οποία μοιράζεται με μέλη της υπόλοιπης οικογένειας του Ανδρέα, αλλά και εξαιτίας του δανείου που έχει πάρει για να συντηρήσει και να ανακατασκευάσει τη «ροζ» βίλα, την οποία είχε μετατρέψει σε μεζονέτες.

Σύμφωνα με το «Secret», η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναγνωρίζει σαφώς ότι είναι δύσκολη εποχή για αναζήτηση δουλειάς, όμως, όπως δηλώνει ευθέως το στενό φιλικό της περιβάλλον, είναι αποφασισμένη να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Φυσικά, η προϋπηρεσία της ως αεροσυνοδού δεν τη βοηθάει ιδιαίτερα, ούτε αναζητεί εργασία σε αυτόν τον χώρο. Εκείνο που έχει υπόψιν της - και ίσως να αποτελεί το πιο ισχυρό προσόν της- είναι η πολιτική της εμπειρία καθώς διηύθυνε το πρωθυπουργικό γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Πηγή newsbeast.gr