Αλαλούμ στον Κορυδαλλό: Έκατσαν δίπλα-δίπλα Βλαστός και Χρυσαυγίτες

Gazzetta team
Αλαλούμ στον Κορυδαλλό: Έκατσαν δίπλα-δίπλα Βλαστός και Χρυσαυγίτες
Παράγοντες της δίκης της Χρυσής Αυγής αντίκρυσαν τον Παναγιώτη Βλαστό να κάθεται στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορουμένους για την υπόθεση της ΧΑ...

Δεν έχουν τέλος τα απρόοπτα που λαμβάνουν χώρα στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Σήμερα και ενώ στο δικαστήριο που συνεδριάζει στον Κορυδαλλό, ξεκίνησε μετά από δικοπή τεσσάρων μηνών η εξέταση μαρτύρων, παράγοντες της δίκης και ακροατήριο αντίκρυσαν τον Παναγιώτη Βλαστό να κάθεται στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορουμένους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει αναστάτωση. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι το μπέρδεμα προέκυψε λόγω κακού προγραμματισμού για τις αίθουσες των δυο δικαστηρίων.

Μάλιστα, αρχικά στην έδρα ανέβηκαν οι δικαστές που εξετάζουν την υπόθεση του Παναγιώτη Βλαστού οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε ολιγόλεπτη διακοπή, προκειμενου να γίνει μεταφορά των κατηγορουμένων στη διπλανή αίθουσα.

Στην συνέχεια ανέβηκε στην έδρα η σύνθεση του δικαστηρίου που εκδικάζει την υποθεση της Χρυσής Αυγής και η συνεδρίαση ξεκίνησε κανονικά.


Πηγή: protothema.gr