ΕΡΤ: On air αμφισβήτηση του Ταγματάρχη από Δαράκη και Δάρρα (vid)

Gazzetta team
ΕΡΤ: On air αμφισβήτηση του Ταγματάρχη από Δαράκη και Δάρρα (vid)
Οι δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» στην ΕΡΤ αμφισβήτησαν ευθέως on air τον διευθύνοντα σύμβουλο του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, Λάμπη Ταγματάρχη.

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι ήταν τρολάρισμα και πως τα όσα έλεγαν Δαράκης και Δάρρας στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ ήταν για πλάκα. Το γεγονός είναι πάντως πως οι δύο δημοσιογράφοι- παρουσιαστές της εκπομπής Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ1 αμφισβήτησαν ευθέως on air τον διευθύνοντα σύμβουλο του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, Λάμπη Ταγματάρχη («έχει ύφος συνταγματάρχη», «παριστάνει τον δημοσιογράφο», «ποιος ενέκρινε την εκπομπή του με τον Καβάκο» κλπ).

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Γιώργος Δαράκης ξεκινά με ειρωνείες και ευθείες βολές αναφέροντας μια συνομιλία που είχε με τον «διευθύνοντα» ενώ προχωρά σε σχόλια για τον Ταγματάρχη ο οποίος «αποφάσισε να κάνει τον δημοσιογράφο και να κάνει και εκπομπή.

κατ' εξαίρεση...». Μάλιστα το πήγε και παρακάτω καταγγέλλοντας πως «κάποιοι στο ΔΣ τα χουν κάνει πλακάκια» αλλά ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών δεν έχει δώσει άδεια για την εκπομπή Ταγματάρχη. Από την πλευρά του ο Δάρρας επικροτούσε τα λεγόμενα του συμπαρουσιαστή του, σημειώνοντας «πως κανονικά η εκπομπή του θα πρέπει να κοπεί»!

Οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν και τις γνώσεις του Λ. Ταγματάρχη σχετικά με την κλασσική μουσική και την όπερα με σχόλια όπως ότι η μόνη σχέση που έχει είναι μια συλλογή δίσκων φίλου του με αρχοντορεμπέτικα. Στη συνέχεια κατήγγειλαν «πνεύμα αυταρχισμού» και ειρωνεύτηκαν τις επιλογές Ταγματάρχη για την προβολή ντοκιμαντέρ πχ για τον Στάλιν δήθεν γαλλικά και τρομερά τα οποία όπως εκτίμησε τα χρησιμοποιεί για να εξιλεωθεί.

Προς το τέλος του βίντεο αναρωτιούνται εάν τους παρακολουθεί ο Ταγματάρχης («Πες ότι εχεις να πεις τώρα γιατί μετά θα ξυπνήσει», «μπα δεν ξυπνάει νωρίς») και εάν θα συνεχίσουν να έχουν εκπομπή...

Θα συνεχίσουν;;;

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr